2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون اسم کوچیکه دکتر فروتن رو بهم میگی

مونا جون به نظرم دیگه نمیخاد الکی ازمایشارو تکرار کنی حتی این عارفی رزاقی دیدم مثلا به کسی که ازمایشش بدون مشکل بوده سرم ندادن باز سقط شده دفه بعد دادن ینی میگم ازمایشا هم اونقدر دقیق نیست به نظرم یه ایمنولوژی برو داروتو مشخص کنه بیا از فروتن داروتو بگیر با همون نصرم انتقال بده 

مونا جون به نظرم دیگه نمیخاد الکی ازمایشارو تکرار کنی حتی این عارفی رزاقی دیدم مثلا به کسی که ازمایش ...

جدی میگی،چه فکر خوبی ، راستش من پیش نصر لاپارا و هیسترو و سپتو کردم که بعدش گفت یه لوله تم هیدرو بود بستم ،رحمم دوشاخه بود ، ازش خاطره بدی دارم ولی قبول دارم تو انتقال عالیه واقعا امار مثبتاشو دیدم روز انتقال خودم ۸نفر بودیم ۵ تارو من میشناختم که مثبت شدیم از اون سه تای دیگه خبر ندارو ،خلاصه میگم خودش همه کارارو کرده کجا برم بگم چه کرده خلاصه پرونده مم چیز خاصی ننوشته ، بعد از انتقال که مثبت شدم دیگه کلا توجهی نداشت چندتا دکتر هم تماس گرفتم قبولم نکردن ،روز ساکشن سه بار اومد بالاسرم گفت خوبی تا عملو شروع کنه ولی بعد از اینکه به هوش اومدم به پرستار کفتم صداش کن کارش دارم صداش کرد ولی بی توجه گذاشت رفت دقیقا زو به روی من نشسته بود ازش بدم اومد قبل از عمل با یه حالت نگرانی هی میومد میرفت بعدش انگار نه انگار ، خلاصه به نظرم مراقبت بعد از بارداریش منو نابود کرد ۶ بار تو ده روز سونو کرد و دست اخر گفت بله قلبش ایستاده نابود شدم اصلا، حالا فروتن بعد از ای وی اف اگر خدا خواست و مثبت شد قبولم میکنه به نظرت؟

جدی میگی،چه فکر خوبی ، راستش من پیش نصر لاپارا و هیسترو و سپتو کردم که بعدش گفت یه لوله تم هیدرو بود ...

اره بابا فروتن اینقدر مهربونه همیشه قبولت میکنه😂به نظرم با یه دکتر ایمنی مشورت کن توکلی هم خوبه که قطعا بدونی داروهات چیه یا زرنانی دیگه نهایت پرد و سرمه دیگه بیا فروتن بنویسه با نصر انتقال بده 

اره بابا فروتن اینقدر مهربونه همیشه قبولت میکنه😂به نظرم با یه دکتر ایمنی مشورت کن توکلی هم خوبه که ...

رزنانی رو زدم تو ابن سینا هست ، حتما مشورت میکنم ، تلفن فروتن هم بهم بدی ممنونت میشم میرم پیشش 

به نظرم الکیه که بخای باز ازمایشتو تکرار کنی مثلا فاکتورا درست شده باشن که تو باز دلت نمیاد دارو نگی ...

اره راس میگی🥰😍میدونی چیه گفتم این فاکتورارو درست کنم شاید طبیعی فرجی حاصل شد 🤣🤣