2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
فدای محبتت دوست مهربونم

مونا جون تو میتونی کمک کنی؟ دوستم شیاف ۱۰۰ داشته الان تموم کرده ،داروخونه ها فقط شیاف ۴۰۰ دارن ،بنظرت چیکار کنه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم.الهی که مشکلش رفع بشه.

عزیزم میگه دکتر داروخونه گفته دوزش خیلی فرق داره ما نظری نداریم😐

نمدونم چیکارکنه به جاش نمشه امپول اندازه شیاف صدبزنه؟نمدونم به خدا کاش زودترفهمیده بود

اره واقعا کاش دقت میکرد،نه آمپولم نداره

دیدییییییییییییی گفتم، مبارکه، چه حس قشنگی داری، فکر کنم یکی از بهترین حسهای خوب دنیا البته با کمی چ ...

مرررررسی.هیچ وقت امید نداشتم که همچین روزی رو ببینم ولی خدا برام خواست.انشالله که خدابهرینهاشو برای شما وهمه دوستای عزیزم قراربده😘😘😘

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
حتما انقد دلت پاک هست که خدا چنین معجزه ای نصیبت کرده عزیزم،مبارکت باشه 😘😘

♥️♥️♥️♥️

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
بچه ها دوستم شیاف اندومترین ۱۰۰ داشته ، حالا داروخونه بهش میگن ۴۰۰ داریم ، شیافشم امشب تموم شده ،،چی ...

عزیزم امشب رو نمیدونم چیکار میتونه بکنه دوستتون ولی اگر تهران هستن آدرس داروخانه‌هایی که اندومترین دارن معمولاً رو میتونم بدم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خب خب خب دخترا من برگشتم گریه زاریام کمتر شده و حالم بهتر ،رژیم گرفتم و دارم وزنمو که از همه بیشتر ر ...

عزیزم سقط از لحاظ روحی ادم داغون میکنه ولی مطمنم تو خیلی خیلی قوی هست ایشالا که هر روز بهتر از دیروز بازی و روحیت رو بدست بیاری مطمنم به زودی خبرای خوبی تو راهه

عزیزم سقط از لحاظ روحی ادم داغون میکنه ولی مطمنم تو خیلی خیلی قوی هست ایشالا که هر روز بهتر از دیروز ...

اره واقعا سمانه جون احساس میکنم یه چیزی کمه یه جیز بزرگ کمه 😔😔😔 کمبودش همیشه هست انگاری ،دوستم پسرش الان ۴ سالشه بهم میگفت طبیعیه چون بچه اولش سقط شده بود بهم گفت منم هیچوقت یادم نرفته

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون خوبین؟ اگر به خاطرتون باشه من ۱۹ آذر پانکچر شدم، زینب جون یک سوالی دارم در مورد اینکه چرا پریود بعد از پانکچرم اینقدر کم شده؟ بعد اینکه زینب جون من سه روز مونده به پریود و در طول پریود میگرن شدید شدم که با هیچ قرصو شیافی آروم نمیشدم، دلیلش چیه، شما میدونید؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عزیزم امشب رو نمیدونم چیکار میتونه بکنه دوستتون ولی اگر تهران هستن آدرس داروخانه‌هایی که اندومترین د ...

نه گلم قزوین زندگی میکنن ،ممنونم

خانما من با سه تا نی نی اومدم، ممنون از همگی که دعام کردین، ان شاءالله که خدا دل ههمونو شاد کنه و دو ...

انشالله بچسپن به دلت ۳تاشون.وزودی بیای خبر بارداریت رو بدی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .