2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
اگه تصفیه هوا هم یابیدی چیز خوب بهم بگو حتما🌷🌷🌷🌷

آرامش جان از متخصص عفونی پرسیدم گفت تصفیه هوا و بخور سرد تاثیر چندانی ندارن

احتمالا یه مارک بخور سرد با قیمت کم بخرم خودم چون بخور گرم یا قابلمه رو گاز خیلی اذیتم میکنه تو حالت عادی

بله مثبته.ولی هنوز خودمم باورم نشده.همش نگرانم میگم نکنه چون هم خودم ضعیف بودم هم شوهرم یهه دفه همه ...

ای جان خدا رو شکر با خبر خوبت خوشحالمون کردی واسه ما هم دعا کن هفته دیگه جواب مثبت بگیریم

فکر منفی هم نکن وقتی مثبت شده یعنی یه تخمک و یه اسپرم قوی بهم رسیدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فکر کنم دیگه لازم نیست  بیرون اگر میخوای بری باید دکتر بیرون پذیرشت کنه وگرنه از نظر رویان ...

از يه طرفي رويان تو اين آلودگي هوا برام سخت و دوره از طرفي به دكتراي نزديك خونمون اعتماد ندارم نميدونم چه كنم؟!

زينب باورت ميشه رفتم پيش دكتر موحدي كه از قديمياي رويان اما ديگه اونجا نميره بهش گفتم لكه بيني دارم گفتي آسپيرين بخور😳😳😳😳يا براي سه ماه اول بارداري مكملي بهم داد كه ويتامين آ و آهن داشت

يا بهم گفت شياف بهتر از آمپوله!!! 

به هيچكس اعتماد ندارم چيكار كنم كجا برم؟! سما همچنان رويان ميري؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
چند تا ميزدي ؟

۱امپول

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

خدایا شکرررت مبارکه عزیزم😍😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
از يه طرفي رويان تو اين آلودگي هوا برام سخت و دوره از طرفي به دكتراي نزديك خونمون اعتماد ندارم نميدو ...

آره گلم، اما من دکترم برام وقت میذاره، هنوز نتونستم به کس دیگه ایی اعتماد کنم، البته راهم نزدیکه دور نیست

شیاف و آمپول فقط در شرایط عادی شبیه هم هست عملکردشون نه تو لکه بینی🥴🥴🥴🥴

استرادیول داری؟ لکه نداشتی که؟ 

آره گلم، اما من دکترم برام وقت میذاره، هنوز نتونستم به کس دیگه ایی اعتماد کنم، البته راهم نزدیکه دور ...

روزي سه تا استراديول دارم

لكه بيني هرچند روز يه بار دارم كه يه شياف اضافه ميكنم خوب ميشم

شما پيش كي ميري؟! مطب ميري يا همون رويان؟!

روزي سه تا استراديول دارم لكه بيني هرچند روز يه بار دارم كه يه شياف اضافه ميكنم خوب ميشم شما پيش ك ...

آهان پس اصلا آسپرين نباید اضافه کنی

پیش مشایخی میرم، مطب نداره فقط رویانه، جدیدا فهمیدم خودش سزارین هم انجام میده

نه عزیزم ندیدم، شرمنده😶😙 به من که هیچی نداد دیگه خودم میخواستم اوابوست بگیرم که پیدا نکردم بجاش ا ...

دشمنت  شرمنده عزیزم،،،این اوابوست واسه چی هستش؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آهان پس اصلا آسپرين نباید اضافه کنی پیش مشایخی میرم، مطب نداره فقط رویانه، جدیدا فهمیدم خودش سزارین ...

خوشبحالت رويان بهت نزديكه

حالا خوب شد خودم اطلاعات داشتم وگرنه آسپيرين رو خورده بودم خدا ميدونه چي ميشد براي همين ديگه دلم راضي نيس پيش اين موحدي برم
ولي خوب نميدونم كجا برم از طرفي گروه خونيم منفيه بايد روگام بزنم رويان گفته بعد هفته ٨ ولي برام ننوشته تو دفترچه ام

خيلي گيج شدم