2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام به همه، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، مامانای جدید، قدیم و آینده برام دعا کنین، دارم میرم انتق ...

انشاءالله با حق فاطمه زهرا بچسبن به دلت نه ماه ..ب ای مثبت شدنت آیت الکرسی خوندم عزیزم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ازمايش داده مشكلي نداشتن هورموناش واااي يعني هشت ماه كارتون تاخير افتاد؟

خدا  رو شکر، خیلی هم عالی

تقریبا گلم یه مقدار تاخیر به خاطر همون بود

میدونی موقع پانکچر نمونه داد ولی تا عید نوروز اصلا مثل قبل نبود

چون این مسائل یواش یواش بوجود میاد و از بین میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   ، عزیزم من دو روزه حرکت بچه ها رو کم حس میکنم. هست یه چیزایی ولی ن ...

راستش منم یه روزایی کمتر حرکت میکنه ولی حوصله ندارم فکر بد کنم🙈🙈🙈🙈😂😂😂 میگم ایشالا خوبه

اما شما مثل من نباش حتما سونو برو 

میشه یکی بگه چیکارگنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

کسی نیست توروخدا درد زیردلم شدید و خونریزی دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
الهام جان دیگه حتما قسمت نبوده... چطوری عزیزم نی نی کوچولات چطورن😍😍😍

انشاءالله خیلی زود قسمتت دوقلوی تپل مپل ..فدات عزیزم نمیدونم فسقلی ها که هیچ علایمی از خودشون نشون نمیدن خاله جونشون به امید معجزه خدا دارم می میرم جلو

عزیزم ازاول میدونستن مورفو صفر مطلق هست ولی کاری نمیشد کرد جز میکرو دکتر های ارولوژ به همسر من گفته ...

عزیییییییییییییییزم عاااااااااالیه 😘😘😘😘😘😘 😍😍😍👏👏👏👏👏

واقعا چه روحیه عالی ان شاء الله خدا جوابت رو میده شک نکن 

طب سنتی هم حتما طولانی مدت برید هر دو و رعایت کنین، اصلا اگر یکی دو بار تغییری ندیدی ول نکن

ان شاالله حتما مامان میشی، واقعا برای خدا کاری نداره، وقتی دوستمون با تخمک اهدایی منفی شد ولی طبیعی باردار شد پس نباید تا امید بود

زينب جونم از ديروز خود به خود درد معده ام خيلييييي كمتر شده و همينطور حالت تهوعم ديروز رفتم سونو خد ...

مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همیشه بتپه برات

این کم و زیاد شدن حالت تهوع طبیعیه 

اصلا اصلا نگران نباش 

سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

خدارو هزار مرتبه شکر ..انشاءالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی..ما منتظرا خیلی التماس دعا داریم🙏🙏🙏

مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همیشه بتپه برات این کم و زیاد شدن حالت تهوع طبیعیه  اصلا اص ...

سلامت باشي خواهر جان😘 خدا از دهنت بشنوه 🙏

راستي زينب جان من رويان هفته ديگه سونو قلب داپلر داشتم ديروز بخاطر كم شدن حالتام طاقت نياوردم رفتم سونو شكمي

ديگه لازم نيس رويان رو برم؟

كلا اگه نخوام ديگه رويان برم چيكار كنم از كجا بفهمم كي ايتراديول و پروژسترون رو كم كنم؟! دكتر زنان براي بارداري هاي پرخطر بايد برم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
کسی نیست توروخدا درد زیردلم شدید و خونریزی دارم

سيمايي جان اگه آسپيرين اينا داري قطع كن يه شياف بذار و فقط دراز بكش بدون استرس 

دستت رو بذار روي شكمت و قرآن بخون

انشالله كه چيزي نيس🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم