2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
عزیزم حتما یه بار دیگه بعد از این داروها آز اسپرم ساده بدن اگر چند تا اسپرم خوب هم پیدا بشه کافیه ...

عزیزم ازاول میدونستن مورفو صفر مطلق هست ولی کاری نمیشد کرد جز میکرو دکتر های ارولوژ به همسر من گفته بودن اگه درصد موفقیت تو هر سیکل ۴۰ هست برای شما ۵ درصده ولی خوب راهی جز میکرو نداشتیم به خاطر همین تمام تلاشم رو کردم حتما خدا نخواسته نتیجه بگیرم. من کم نمیارم وناامید هم نمیشم  با این اوضاع حتی به بارداری طبیعی هم فکر میکنم 🙃برای خدا کاری نداره.

عزیزم😍 انتقال دادی به سلامتی انشاالله که مامان شدی دیگه😙

قربونت برم ایشالله

ایشالله شما هم این انتقال مثبتی دوستم

دیروز جنین شناس بهم گفت یه نی وا کردیم فقط یه دونه اش بلاست شد گفتم بگو بخدا بلاست شده به دوستمم گفتن بلاست شده اما ۴ روزه بود گفت یکی اش ۵ روزه شده واقعا

حالا خدا میدونه امیدوارم بگیره همین یه دونه

والله هی میگن گرید a بعد به ۵ روز نمیرسن پس چه گرید بندی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ایشالله ایشالله شما هم این انتقال مثبتی دوستم دیروز جنین شناس بهم گفت یه نی وا کردیم فق ...

زنده باشی دختر خوب😙 ممنون❤

کار خوبی کردی مطمئن شدی، خداروشکر بازم یکیش بلاست شده انشاالله خدا برات نگهش داره

والا من از 6تاش یه دونشم نرسید یعنی دوتا بسته ذوب کرده بودن حالا سه بسته دیگه دارم

منم موندم چجوری همشون a هستنو به دردم نمیخورن😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم..به دکترت خبر دادی؟؟ شوهرم امروز رفت پیش ماما بهش گفته بود جای نگرانی نیست اصلا..شیافم ر ...

سبام عزيزم نه ديگه گفتم چه خبري فعلا خبري از خون ريزي نيست منم درازكش شدم خودم يه شياف اضافه كردم ميخام اسپرينم قطع كنم فعلا چند روز ،برنامه اينا هم  شامه ،ميدونم تهش كلي حرف در ميارن ولي اصلا مهم نيس حوصله هيچكي ندارم ،

سلام به همه، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، مامانای جدید، قدیم و آینده برام دعا کنین، دارم میرم انتق ...

به امید خدا مامان بشی این سری😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی دختر خوب😙 ممنون❤ کار خوبی کردی مطمئن شدی، خداروشکر بازم یکیش بلاست شده انشاالله خدا برات ...

من میگم اگه اینقد گرید بندی بی اساس هست اقلا نگن نه کسی امیدوار شه با گرید بالا نه کسی ناامید شه با گرید پایین

عزیزم دلیلش جفت هست  شیاف ها رو خوب و دقیق استفاده کن، و استراحت نسبی داشته باش یعنی تو خونه ب ...

مرسي عزيزم من همش نكران ني نيم هستم.ولي حركاتش طبيعيه و حس مكنم حالا انشالله شنبه برم دكتر

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
عزیزم ازاول میدونستن مورفو صفر مطلق هست ولی کاری نمیشد کرد جز میکرو دکتر های ارولوژ به همسر من گفته ...

سلام عزیزم منم همسرم مورفولوژی صفر تا یک بود ولی دکتر قرص اورتومول و آل آرژنین و عصاره خرنوب بهش داد  و گفت لبنیات نخوره سه ماه استفاده کرد شد 5 الانم باز اندروفریتل و امگا تری و اورتومول رو داده باز برای یک ماه دیگه میخواید شما هم)پیشنهاد بدین به دکترتون شاید برای شما هم جواب بده

خودم تازه دیروز فهمیدم چقد کیسه آب گرم میتونه کمک کننده باشه..روزای اول حس میکردم اثر نداره ولی دیر ...

آره میدونم سخته ولی چاره‌ایی هم نداریم. به نتیجه شیرینش فکر کن عزیزم، این نیز بگذرد...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من میگم اگه اینقد گرید بندی بی اساس هست اقلا نگن نه کسی امیدوار شه با گرید بالا نه کسی ناامید شه با ...

آره واقعا، اصلا معلوم نیست چجوریه

من 15تا جنین a داشتم یعنی هیچی ab یا b نداشتم، نمیشه که، فقط اونایی که a بودنو فریز کردن اقلا اونارم فریز میکردن شاید بهتراز اینا میبودن یا میذاشتن بلاست میشدن حتی اگه یکیش میموند بازم بهتر از این وضعیت بود که من کلی دارو مصرف کنم برسم به روز انتقال ببینم آیا جنینی در کار هست یا نه، موندم این چه کاریه اینا میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سبام عزيزم نه ديگه گفتم چه خبري فعلا خبري از خون ريزي نيست منم درازكش شدم خودم يه شياف اضافه كردم مي ...

سمانه جان برای من خونریزیم ادامه داشت۱هفته و انوکسا و اسپرین و قطع کرد فروتن و شیافت و اگه یکیه بکن هر ۱۲ساعت که بشه ۲تا و رکتال بزار اصلا از جولو نزا🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی.رفتم دادم گفت یه ساعت دیگه اماده میشه .دل تو دلم نیس.

عزیزم منتظر خبر خوبت هستیم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
باور کن تازه اون مشکلش از هفته های اول بود و گفت با اسپرین حل تازه ماها به جز اسپرین هپارین یا انوکس ...

خدا از دلت بشنوه ان شالله آره من هم آسپرين دارم هم آنوكسا . ان شالله عزيزم. همه ني ني ها صحيح و سلامت به اين دنيا بيان. بازم ممنونم ازت 😘😘😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦