2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
چه می دونم پس چرا مارو حامله نکرد😶 😬

انشالله بزودی مامان میشی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

مبارکه عزیزم .بعد ده روز فکر نکنم کاذب باشه.آزمایش بده 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

دیدییییییییییییی گفتم، مبارکه، چه حس قشنگی داری، فکر کنم یکی از بهترین حسهای خوب دنیا البته با کمی چاشنی بهت و تعجب، خداروشکر

سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات.انشالله قسمت همه دوستانی که انتقال دادن وهمه اونایی که منتظر نی نی ان

سلام خانما برام تست پاپ اسمیرنوشتن ولی چون مرکز دوره نمیتونم برم...کجاانجام میدن؟

بعضی آزمایشگاه ها خودشون انجام میدن.وگرنه برید متخصص زنان ازتون نمونه بگیره

سلام خانما برام تست پاپ اسمیرنوشتن ولی چون مرکز دوره نمیتونم برم...کجاانجام میدن؟

بهداشت سر محل تون حتما رایگان انجام میده ، نمونه را میده بعد میبری آزمایشگاه ولی آزمایشگاهش هزینه داره

بخشید نتم خیلی ضعیف شده .مثبت شدم شدم خدا رو شکر بابتای ۲۰۰ .انشالله شمام بچه تو صحیح وسالم بغل کنی. ...

عزیزم از این فکرای منفی نکن.

البته گاهی سراغ منم میاد ولی همش پیش خودم میگم این معجزه خداست ،خدا وقتی تو این شرایط بهمون داده قطعا خودش هم مراقبش هست🥰🥰🥰

به قدرت خدا ایمان داشته باش،ایشاله صحیح و سلامت تا آخرش برات میمونه🤲

الانم فقط از این لخظه ها لذت ببر عزیزم🌺

بهداشت سر محل تون حتما رایگان انجام میده ، نمونه را میده بعد میبری آزمایشگاه ولی آزمایشگاهش هزینه دا ...

بهداشت برم میخوادپرونده تشکیل بدم..منم نمیخوام اونجاپرونده داشته باشم بفهمن باردارنمیشم تازمانی ک باردار نشم بهداشت نمیرم😔

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
عزیزم شما با یه انتقال مثبت شدین؟

نه. هنوز مثبت نشدم. پنج بار 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش