2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره تو ابن سینا هم به من گفتن انگار به همه کسانی که اهدایی میگیرن اینو میگن  چون تو نیکان پارس ...

عزیزم به جز ژنتیک شرایط محیطی که رحم شما هست تغذیه از خون شما، خیلی اثر میذاره 

خیالت راحت واسه دلخوشی نگفتن

اصلا شما زن و شوهرهای غریبه رو ببین اغلب خیلی شبیه هم میشن ظاهرشون

یا دو تا دوست صمیمی چهره ها شبیه هم میشه

گول زدن چیه دختر گل

طرف از پرورشگاه بچه میاره یواش یواش شکل خودشون میشه، دیگه اون طفلی 9 ماه تو شکمته و تکون میخوره، رشد میکنه، از خون تو رشد میکنه، معلومه میشه بچه خودت

وقتی با شیردهی فرزندخواندگی داریم، دیگه با بارداری جای خود دارد

فقط اون مدل تفکر این وسط داره اذیتت میکنه، از یه زاویه دیگه بهش فکر کنی کلی انرژی خوب داره😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام  قرص تادالافیل رو امتحان کردین؟  از جای دیگه خبر ندارم ولی گناه داره همسرتون ...

نميدونم زينب جان اخه چكار كنم چاره اي نداريم

قرص يكي فرهي بهش داده فكر كنم همينه مطمئن نيستم اين قرص به چه دردي ميخوره؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو برای  سیکل انتقال گل بود به سبزه نیز اراسته شد 😁دکتر قبل انتقال د ...

عزیزم بی هوشی در حد پانکچره

دردش هم بستگی به میزان آستانه تحمل خودت و دستکاری رحم بر میگرده، شنیدم راه رفتن بعدش کمک میکنه زود خوب بشی

هنوز که معلوم نیست گلم. ولی برام‌دعا کن که بشم.

ان شاالله میشی.منم برا بار سوم وارد سیکل شدم.برا من هنوز قسمت نشده انتقالم بدم.دعا کن هم به انتقال برسم هم مثبت شم.منم برا شما دعا میکنم عزیزم.

خدایا شکرت  
نميدونم زينب جان اخه چكار كنم چاره اي نداريم قرص يكي فرهي بهش داده فكر كنم همينه مطمئن نيستم اين قر ...

عزیزم همسر منم این مشکل رو داشت، دکترش براش تادالافیل نوشت

کمک میکنه به آقا که به حالت ببخشید نعوظ برسه تو شرایط پر استرس، البته بعدش تا چند روز بدن درد دارن ولی خیلی بهتر از اینه که بیوپسی بشن و بیضه فقط به این دلیل دستکاری بشه

حتما اسمش رو نگاه کن ببین همونه یا نه

راستی کلردیازپوکساید 5 هم برای همسرم نوشت از حدود 10 شب قبل از نمونه گیری می‌خورد ولی برای پانکچر روی خودش کارکرد و کلی با هم صحبت کردیم قبلش، دیگه فقط تادالافیل خورد

عزیزم پسته خام رو امتحان کن 

واقعااااا؟؟؟ من همیشه از ترس اینکه بدتر نشم معمولا پسته نمیخورم.عزیزم یعنی پسته خام خوبه؟ یعنی  بوداده نباشه دیگه؟یا اینکه سبز و تازش منظورتونه؟

آره 9بار آی وی اف شدم 1بارم رحم اجاره کردم که متاستفانه همش منفی شده

سلام عزیزم 9 بار!!!!! 

خدا صبرت بده 

میشه بگی چه کارهایی کردی تا الان؟ 

آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟ 

هیسترو؟ عکس رنگی؟ 

آز ژنتیک؟ 

اصلا مشکل اولیه چی بوده؟ شما؟ همسرتون؟ 

نگران نباش عزیزم، متخصص غدد بهت دارو میده اوکی میشی 

زينب جون سلام صبحت بخير

چقدر خوبه كه تك تك پيامارو جواب ميدي اول صبح

من امروز روز دوازدهمم😐

كاش جراتشو داشتم بي بي بزنم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️