2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزدلم ..نه من تبریز انتقال دادم بار چهارمم و دوتا جنین آخرم ..من همسرم با بیوپسی اسپرم گرفتن ...

ان شالله این دفعه حتما نتیجه میگیری.

من هیچ علائمی ندارم فقط یکم ترشحات سفید رنگ دارم از واژن.

روز هفتم عزیزم ..ولی هیچی علایم ندارم🙁🙁🙁

اخه علایم بدتره.من روزی چند بار چند لحظه زیر دلم درد میگیره.یعنی میخوام بزنم زیر گریه.میترسم.میگم پری شدم دیگه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شادان جان خوبی عزیزم ،دیشب خوندم که وارد سیکل انتقال شدی،اینبار انشاالله دیگه مامان میشی، 😍😍

سلام عزیزممم❤ خوبم قربونت، خوبی خودت؟

بازم شروع کردم دیگه پناه بر خدا، برام دعا کن پاییز جون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی گلم منم مریض ایشون هستم یکشنبه برام انتقال داد شما الان در چه مرحله ای هستی؟ روزه ...

به سلامتی گلم، انشالله مامان شدی🌸

روز سوم پریودم، باید میرفتم ویزیت شم برای شروع سیکل انتقال که هم‌دیروز هم‌امروز هرچی زنگ‌زدم مطب کسی جواب نداد، امروز حتی حضوری رفتم گفتم شاید تلفناشون قطعه، ولی کسی نبود، نمی دونم‌چیکار کنم تا یکشنبه هم دیگه دیر میشه

خاک شیر.روغن زیتون.برگه من اینا رو خوردم خوب شدم من کلا از بچگی یبوست فوق شدید دارم

منم از بچگی بدبختی دارم الانم بدتر شده انگار لج کرده باهام شما تو چه مرحله ای هستی؟

برام دعا کن این روزا بگذره و مامان بشم.

ان شالله این دفعه حتما نتیجه میگیری. من هیچ علائمی ندارم فقط یکم ترشحات سفید رنگ دارم از واژن.

اخع اینقد شیاف میزاریم صبح و ظهر و شب که واقعا من که نمیفهمم ترشحات خودم چطوریه.همش از شیافه یکم میزنه بیرون

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
انشاءالله خوب میشی آفرین زور نزن اصلا ..از زینب بپرس بهتر میمونه راهنمایی کنه

ممنون گلم واسه من سه تا انتقال دادن‌ بار اولمه من

بعد از پانکچر هایپر شدم فزیز کردن الان انتقال دادن

اخه علایم بدتره.من روزی چند بار چند لحظه زیر دلم درد میگیره.یعنی میخوام بزنم زیر گریه.میترسم.میگم پر ...

نه عزیزم ..بخدا علایم خیلی هم خوب به نظر من ..یعنی تو رحم یه اتفاقاتی داره میافته دیگ ..جنینات دارن جاشونو تو دلت باز میکنن ..هر موقع دلت تیر کشید صلوات بفرست ..حتما مامانی انشاءالله 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنون گلم واسه من سه تا انتقال دادن‌ بار اولمه من بعد از پانکچر هایپر شدم فزیز کردن الان انتقال داد ...

انشاءالله همین بار اول مامان میشی دوهفته بعد آزمایشت هم مثبت میشه..کلی خوشحال میشیم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
به سلامتی گلم، انشالله مامان شدی🌸 روز سوم پریودم، باید میرفتم ویزیت شم برای شروع سیکل انتقال  ...

ممنون عزیزدلم ان شالله شمام مامان بشی.

امروز ک نبودن امروز چندم سیکل هستی؟

اگه از سوم میگذره فردا برو اول صبح آبان دکتر همیشه صبحا اونجا عمل داره

اخع اینقد شیاف میزاریم صبح و ظهر و شب که واقعا من که نمیفهمم ترشحات خودم چطوریه.همش از شیافه یکم میز ...

بمن گفت اگه لک دیدی a.s.a قطع کن و شیاف بزار و اگر لک ندیدی همینطور ادامه بده

دوتا آمپول پروژسترون و دوتا هپارین

اخع اینقد شیاف میزاریم صبح و ظهر و شب که واقعا من که نمیفهمم ترشحات خودم چطوریه.همش از شیافه یکم میز ...

منم خونریزی کردم

شیاف و دوفاستونمو کرد هر ۸ ساعت

قبلا ۱۲ساعتی بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم