2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها حالتون خوبه من یکشنبه سه تا جنین انتقال دادم خیلی میترسم خدایی نکرده نگیره من هیچ علائ ...

عزیزم انشاءالله نه ماه میچسبن به دلت مامان میشی ..برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله مثبت بشی ..منم هفت روزه انتقال دادم هیچ علایمی ندارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

[QUOTE=117255934]میخام قلب تشکیل شد نذر کردم خیرات بدم این جا😂😂😂😂😂ممنونم فدات شم[/QUOTE

ای جانم چ نذر با حالی 

راستش سمانه جان فکر کنم پروسه بارداری شما تو تموم مراحل‌ش واسه تموم خانومای اینجا ی خاطره شد ک هیچوقت از یادمون نمیره 😍

مخصوصا مثبت شدن بی بی چک روز چهارم انتقال 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از روز اول یبوست شدید شدم هر چی میخورم خوب نمیشه. فقط دیروز یه بار دبل رفتم. شماره یک میرما اما ...

عزیزم انجیر بخور خیلی خوب ..صبح ناشتا بخور..صبح یه لیوان آب ولرم هم بخور ..انشاءالله خوب میشی

[QUOTE=117255934]میخام قلب تشکیل شد نذر کردم خیرات بدم این جا😂😂😂😂😂ممنونم فدات شم[/QUOTE ای ...

خخخخ من هول بودم بابا وگرنه خیلی های دیگه همون روز ۴ میزدن مطمنا یه هاله ای چیزی مینداخت براشون 😂من یکم اسکلم کلا😂

سلام دوستان، امیدوارم همگی حال دلتون‌خوب باشه و شاد و سلامت باشین کسی میدونه دکتر طرازی مطب هست یا ...

سلام عزیزم خوبی گلم

منم مریض ایشون هستم یکشنبه برام انتقال داد

شما الان در چه مرحله ای هستی؟

روزهای شنبه و یکشنبه و سه شنبه مطب هستن.

پس نمیخورم.من قبلا خوندم که دارچین و عسل باعث رشد فولیکول و بالا رفتن ضخامت میشه‌.برا همین میخواستم ...

ببین من از یکماه قبل از پانکچر میخوردم ولی بلافاصله بعد از اینکه وارد سیکل شدم و امپولها شروع شد قطع کردم.همزمان نخوردم.اما فکر میکنم تاثیر خوبی داشت

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ممنونم عزیزم ایشالا چند روز دیگه خودت بیای بگی قلب نی نی هام تشکیل شد دو تا هم هستن😍

قربونت برم الان شما سه نفری دیگ ..انگاری سه نفری برام دعا کردی انشاءالله خدا خودش به همه منتظرا نظرکنه به منم همینطور😍😍😘😘

عزیزم انشاءالله نه ماه میچسبن به دلت مامان میشی ..برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله مثبت بشی ..منم هفت ...

فداتشم عزیزم خیلی لطف کردی 

من خیلی به سوره قدر اعتقاد دارم برات سه تا خوندم ان شالله با هم مثبت میشیم شمام تهرانی؟ کدام بیمارستان رفتی؟

مشکل شما چی بود؟

عزیزم انجیر بخور خیلی خوب ..صبح ناشتا بخور..صبح یه لیوان آب ولرم هم بخور ..انشاءالله خوب میشی

میخورم ولی بازم خوب نمیشه ولی اصلا زور نمیزنم میبینم نمیاد بیخیال میشم.

فقط شکمم مث طبل سفت شده.

قربونت برم شادن جون انشاءالله دوتا فرشته  جوجه تپل مپل نصیبت میشه اینبار😇😇🐣🐣

زنده باشی عزیزدلم😘 انشاالله

راستی الهام جون روز چندی الان؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فداتشم عزیزم خیلی لطف کردی  من خیلی به سوره قدر اعتقاد دارم برات سه تا خوندم ان شالله با هم مث ...

مرسی عزیزدلم ..نه من تبریز انتقال دادم بار چهارمم و دوتا جنین آخرم ..من همسرم با بیوپسی اسپرم گرفتن و خودمم یکم ایمنی ام بالاست..

میخورم ولی بازم خوب نمیشه ولی اصلا زور نمیزنم میبینم نمیاد بیخیال میشم. فقط شکمم مث طبل سفت شده.

خاک شیر.روغن زیتون.برگه

من اینا رو خوردم خوب شدم

من کلا از بچگی یبوست فوق شدید دارم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
میخورم ولی بازم خوب نمیشه ولی اصلا زور نمیزنم میبینم نمیاد بیخیال میشم. فقط شکمم مث طبل سفت شده.

انشاءالله خوب میشی آفرین زور نزن اصلا ..از زینب بپرس بهتر میمونه راهنمایی کنه