2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
انشا... که باردار میشی و تا آخر باسلامتی بچه نازتون رو به دنیا میارید. نگران نباشید و بدون استرس بری ...

ممنون دوست گلم ایشالله 

ایشالله شما هم خیلی زود مامان بشی خودم بهت تبریک بگم اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون دوست گلم ایشالله  ایشالله شما هم خیلی زود مامان بشی خودم بهت تبریک بگم اینجا

فدات عشقم. انشا... با هم 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
بچه ها کن یروز تهپع دارم امروز ندارم همش استرس دارم میگم نکنه رشد متپقف شده من امروز تهپع ندارم ک ...

تجربه من اینه که به علایم انقدر گیر نده😁😁😁😁و برو از بی تهوعیت خدارو شکر کن و لذتش و ببر🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

ای جانم سیمایی جون مبارکه😍😍😍ان شاءالله صدای قلبشونم میشنوی خیلی خوشحال شدم

انتقال چندمت بود عزیزم واسه ما هم دعا کن با نی نی های تو دلت😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
البته بستگی داره واقعا خداییش مادر شوهرم اگر خونشون نزدیک بود حتما میرفتم چند روز میموندم  ال ...

چه خووب کاش همه مادرشوهرها اینطوری باشن...

خدا روشکر منم مشکل آنچنانی با مادرشوهرم ندارم..ولی امان از خواهر شوهر و جاری😝😝

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

ای جانم. 

مبارکت باشه خانومی. چقدر برات خوشحالم. انشا... حال خوبت شامل من هم بشه. منم دو تا جنین فریز دارم و منتظرم که پرولاکتین ام تنظیم بشه برم برای انتقال. خوش به حالت. خدا رو شکر که بارداری. کاشکی جات بودم. خیلی برام دعا کن.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
اصا ۷۰ پایینه باید حواست باشه ضعف نکنی بابا رژیم چی ،پس احتمالا دکترت قند ۸۰ انسولین میده😂😂😂

سلام خوبی چی شد دکتر رفتی امروز چیکارا کرد؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان برای انتقالتون دکترمردانتقال دادیازن؟

متاسفانه جنین شناس میاره و میزاره مال منم مرد بود🤐😥

با سلام

میخواستم ببینم برای تعیین جنسیت هم میشه آی یو آی کرد

واگه دکتر خوبی برای تعیین جنسیت با روش آی یو آی در شیراز میشناسید بهم معرفی کنید لطفا

با تشکر

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا