2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
اینجا همه اکثرا نازایی ها رو می شناسن می دونی من ترجیحا یه پریناتالوژیست هیات علمی می خوام قابل اطم ...

عزیزم برای سقط مکرر ن دوتا از دپستام از دکتر سهیلا عارفی خیلی راضی بودن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مال منم همه اینارو نوشت بجز بتا کشت ادرارم انگار اشتباه شده یعنی عفونت نشون داده گفتن دوباره بیا

من جوابش شنبه میاد..ولی حس میکنم عفونت داشته باشم..یه وقتایی با اینکه مثانم پر پر نیست ولی به سختی میتونم ادرارم رو کنترل کنم😓..

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جوابش شنبه میاد..ولی حس میکنم عفونت داشته باشم..یه وقتایی با اینکه مثانم پر پر نیست ولی به سختی م ...

من نه راستش اقلا علایم ندارم

خود گفت حدس میزنیم اشتباه شده باشه

نباید اپل ادرارتو میریختی

حالا مجدد باید ببرم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من نه راستش اقلا علایم ندارم خود گفت حدس میزنیم اشتباه شده باشه نباید اپل ادرارتو میریختی حالا مج ...

نه این عفونت ادراری برای من علائم حساب نمیشه..چندساله این مشکل رو دارم..هر از چندگاهی میاد سراغم

چی میگی تو😤😤😤😤
جان دلم آره کوشولون؛عشق من...تا اونجایی ک بتونن نگه میدارن واست ولی ریسک داره میترسن 38خوبه.انشالله ...

انشاالله سالم باشه نینیت 💓💓

من  دکتر  بی فکرم گفت رژیم دیابتی بگیر برا امپول بتا 

حالا قندم هم بالا نبودا ناشتا ۷۵ بود بعد گلوکز ۶ شماره بالاتر 

منم سه هفته رژیم گرفتم همون رشدشون رو کم کرد فکر کنم 

الان این دکتر که جدیدا رفتم گفت رژیم نیاز نیوده 😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
انشاالله سالم باشه نینیت 💓💓 من  دکتر  بی فکرم گفت رژیم دیابتی بگیر برا امپول بتا  ...

ای وای من...بابا من قند ناشتام 95 همیشه.اون روز رفتم دکتر گفت بالاس رژیم بگیر محل نذاشتم.میدونی چرا چون سیستم بدنمو میشناسم همیشه قندم اینقدره با بارداری نرفته بالا که...تازه هفته 28هم 6تا بتا زدم😊

با ۷۵ گفته رژیم بگیر😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐این که کمه باید بگه بخور ضعف نکنی

جالبه قندون هم بغله تختم مامانم گذاشته که قندم همه اش میوفته بزارم دهنم حالم جا بیاد 😂

جدید که ازمایش دادم ۷۰ بود هنوز اومده بود پایین تر 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
جالبه قندون هم بغله تختم مامانم گذاشته که قندم همه اش میوفته بزارم دهنم حالم جا بیاد 😂 جدید که ازم ...

اصا ۷۰ پایینه باید حواست باشه ضعف نکنی بابا رژیم چی ،پس احتمالا دکترت قند ۸۰ انسولین میده😂😂😂

جالبه قندون هم بغله تختم مامانم گذاشته که قندم همه اش میوفته بزارم دهنم حالم جا بیاد 😂 جدید که ازم ...

دکترت حالش خوب نیس.من که اهمیتی نمیدم.وقتی من Hg a1cb رو چک کردم و خوب بوده پس به دری وری های اینام گوش نمیدم...من 95 عین خیالم نیس.چون میدونم واقعا بالا نیس

والا گویا جدیدا برای همه می نویسن، هیچ اشکالی هم نداره برای ما که ivf کردیم که دیگه واجبه هفته 18 ...

ببخشید زینب جون یه سوال دیگه.غربالگری دوم، اول ازمایشه بعد سونو؟ فرقی داره کدومو اول بریم؟!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚