2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوباره برو خونه مادر شوهرت🤣🤣🤣🤣 اونجا حالت خوب میشه ظاهرا🥴🥴🥴🥴

وای نه !از شب یلدا که رفتم اونجا و کلی حرصم دادن اومدم خونه معدم وحشی شده.باز سرم و آمپول ضدتهوع رو دارم استفاده میکنم..

زینب جان اکو قلب جنین رو به همه مینویسن؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه گلم چه ضرری  وقتی بدنت سیگنال میده حتما نیاز داره  میوه هم بخور عالیه، فقط اگر طبع سر ...

دلم گوجه سبز له شده و سبزی دلار خواست😣 نصفه شبی اول زمستون 🙄😁البته چند وقت درگیرش بودیم پیدا نشد که نشد!

عاشق میوه های سبزم.همین جور طول روز تو ذهنم میوه های سبز رنگ میاد، طالبی،خربزه،هندونه،خیار،گوجه سبز،چاقاله بادوم.هیچ کدومم نیست تو بازار!به جز خیار. امشب دوساعت شوهرم گشت هندونه پیداکرد اورد 😂 

ان شاء الله قسمت همه بچه های تاپیک از این هوسونه های نایاب 😂😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی چیکار کنیم که شب زود بخوابیم دیوونه شدم دیگه انقدر نمیخوابم😭😭😭😭😭😭

منو بگو دوساعت میخابم بیدار میشم دیگه خابم نمیبره! کل شبو سه تا چهارساعت میخابم.روزم اگه بزارن بقیه،یکی دوساعت به زور میخابم..از بارداری فقط تهوعش اومد سراغم.خاب الودگی رو درک نکردم تاالان!!

بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اومده ،دوستم دفعه اولش انتقال داده و مثبت شده ،من براش خوشحالم ولی نمیتونم خودمو گول بزنم که از حسادت دارم دیوونه میشم ،یعنی من انقد ادم پستی ام ؟ کی انقد بد شدم😭😭😭 تو رو خدا ببخشید که اینجا گفتم ،من خیلی تنهام هیچکس از مشکلمون خبر نداره ،نمیتونم درد دل کنم ،دارم خفه میشم😭😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم هیسترو کردم.اتفاقا خیلی خوبه قبل انتقال هیسترو کنی.الکی انتقال ندن.بیهوشی و شرایطش عین پانکچره. ...

اخه گلم من پولیپ دارم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دلم گوجه سبز له شده و سبزی دلار خواست😣 نصفه شبی اول زمستون 🙄😁البته چند وقت درگیرش بودیم پیدا نشد ...

مبارک باشه عزیزم شما میکرو کردین چندمین بار انتقال گرفت مشکلاتتون چیا بوده

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم فردا روز چندمه انتقالته؟؟؟آزمایش دومته؟؟؟اولی چند بود؟؟؟؟ یه خورده زود نیست برا سونو؟؟؟؟

روز 21انتقالمه..نه سومین آزمایشمه

الان فک کنم هفته5باشم..دکتر گفته..وگرنه به خودم بود یکی دو هفته دیگه صبر میکردم😊

چی میگی تو😤😤😤😤
به سلامتی عزیزم 😍😍😍😍 گلم اصلا نیاز نیست از زندگی طبیعی بیرون بیایی تا وقتی لک و خون ندیدی عادی ...

وای خیلی ممنون از توضیحات کامل و جامعت ،خیلی زحمت کشیدی عزیزم🙏🙏💞💞💞

،،فقط استفاده از توالت فرنگی خیلی برام عذابه که نمیدونم چکارش کنم😑😑

بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اوم ...

عزیزم ان شالله نوبت مادر شدن تو هم میرسه..

بعدشم تو حسودیت نشده..فکر میکنم داری بیشتر حسرت میخوری..حتما دلت میخواسته با هم باردار شین نشده

منم دقیقا پارسال اینجور شدم..دوستم فقط چند ماه اقدامشو شروع کرده بود ولی من اونموقع سه سال بود که منتظر بودم..دوستم جوری ناراحت بود انگار ده ساله که بچه میخواد!بعدهشت ماه طبیعی باردار شد..خداییش خیییلی براش خوشحال شدم..ولی بعد از اون دیگه تمام حرفاش درمورد بارداری و بچه بود..من خیلی اذیت میشدم..کم کم رابطمو کم کردم.

چی میگی تو😤😤😤😤
دوباره برو خونه مادر شوهرت🤣🤣🤣🤣 اونجا حالت خوب میشه ظاهرا🥴🥴🥴🥴

با اینکه خودتون صاحب نظر هستین..باید به عرض شما و دوستان برسونم که یکی از ممنوعات  شدید بارداری رفتن به خونه مادرشوهر هست😷😷..که دورازجون رفقا میتونه  تا حد سقط خطرناک باشه😨

چی میگی تو😤😤😤😤