2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دقیقا همینه 👌👌👌👌 منتهی تعجب می‌کنم از یه سری مراکز، آخه استفاده از ویلچر و یه بند خوابیدن خلاف ...

سلام مهربون خوبي مامان عزيز؟؟؟

ميخاستم بدون مگه آمينوسنتز ١٠٠ درصد نيست ؟ يعني فقط مشكلات كروموزوم و سندروم رو نشون ميده ؟ مشكلات ژنتيكي رو نشون نميده؟ 

مشكلات ژنتيكي شامل چي ميشه مثلا؟؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
روز ١٧ اروز دادم  يني امروز فردا بايد بوم دكتر داروم تموم شده نميدونم سونو ميكنه يا نه

سمانه جون به نظرم یه خورده زوده،من رفتم همون مرکزی که انتقال انجام دادم دادم برام داروهامو نوشت.خودشونم بهم گفتن هفته دیگه برو پیش دکترت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چند روز ازمايش دومتو دادي؟از چند شده بود چند؟ تو ۱۰۰ درصد دوقلویی بهتر شک نکن

روز 17 انتقال،اولی 2167 بود،دومی 5254.

ان شاالله هر چی خیره،ان شاالله سالم باشن بقیش رو خود خدا بهتر میدونه چی بهمون بده و چند تا بده.

بله عزیزم من ماه قبل برای سومین بار منفی شدم الان دوباره دارم وارد سیکل انتقال میشم از شنبه باید سین ...

عزیزم اینبار ۳روزه انتقال بده شاید داخل رحم مناسب تر باشه برای رشد💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم اینبار ۳روزه انتقال بده شاید داخل رحم مناسب تر باشه برای رشد💚💚

بار اول سه روزه انتقال دادم آرامش جان، این سری علاوه بر دکترم که فقط جنین بلاست رو قبول داره جنین شناسم گفت فقط بلاست شدن برات انتقال میدیم به حرف من اهمیت نمیدن که، سریه آخر از 6تا جنین هیچکدوم نشدن ببینم از این 9تای باقیمونده جوجه ای قسمتم میشه یا نه...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سمانه جون به نظرم یه خورده زوده،من رفتم همون مرکزی که انتقال انجام دادم دادم برام داروهامو نوشت.خودش ...

مرکز به من گفت سه هفته بعد انتقال برو پیش دکتر فردا همون مرکز میرم دکترمم همون جاس احتمالا برای سونو زپده حالا نمیدنم بکنه یا نه راستی من سرم ای وی ای جی ام دارم که نهایت ۱۱ ام باید تزریق کنم یا زود تر باید دکتر بنویسه برم بیمه

خانوما ببخشید من خیلی سوال میپرسم اینجا🙈🙈 امپول گونال رو از کجا پیدا کنم

این چن وقته کمیاب شده! بنظرم از منشی مطب یا بقیه بیمارا بپرسی بهت میگن ک کدوم داروخانه ها دارن

البته من اصفهانم و متوجه شدم بعضی داروخانه ها آمپول ها رو مخفی کرذن و ب نرخ دولتی نمیدن اما آزاد میفروشن!

خــــدا امیــد من است...
توام فردا سونو داري ديگه؟ايشالا دوتامون خوش خبر باشيم ،من ٩ صب ميرم منم اخرين پريودم ٣٠ ابان بوده&nb ...

سمانه جان بتات خیلیم خوبه و یه قلو حتما فردا رفتی سونو خبرای خوب و به منم بده عزیزم 😙😙😙😙😙😙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم نه هنوز!شنبه عصر باید برم، الان وارد شش هفته شدم تو چی کردی؟هنو پیش دکتر نرفتی؟

منم صب باید برم ۹ صب وقت دارم همون مرکز برم ببینم چی میشه شاید سونو کنه شاید نکنه ولی ۹۹ درصد بکنه چونیه داروویی و ۱۱ ام باید بزنم برا بیمه ج‌واب سونو میخاد خدا کنه یه ساکی ببینه

منم صب باید برم ۹ صب وقت دارم همون مرکز برم ببینم چی میشه شاید سونو کنه شاید نکنه ولی ۹۹ درصد بکنه چ ...

ان شاءالله ک همه چی حله!نگران نباش 

من این هفته اوضاع روحیم بهتره هغته پیش خیلی استرس بدجور داشتم. توکل بخدا هرچی خودش بخاد

خــــدا امیــد من است...