2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم حکمتی داره من و ببین منتظر یه پریودم تازه همیشه منظم بودم‌نمیاد کارم طول کشید الکی ...

هنوز نیومده؟😥 من بجات کلافه شدم ولی بقول خودت بی حکمت نیست صبر داشته باش😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان راجب انتقال جنين با روش چسب چيزي شنيديد؟@زينبي -بابا

سلام عزیزم

منظورت چسب جنین هستش؟ یه آمپول به اسم gcsf که معمولا دو روز قبل از انتقال به رحم تزریق میشه که به لانه گزینبه جنین کمک میکنه که برای من بیفایده بود😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همه دوستان از ماه ۹ شروع کردم به خوندن حدودا ۱۵۰ صفحه خوندم اما چقدر حرف دزدین ۱ ماهه بی ...

عزیزم چرا الکی وقتتو هدر دادی ذخیره تخمدان چیزی هست که از بدو تولد هست و ززیاد نمیشه و با هر ماه پریود شدن یکیش کم میشه سریع تر برو تو پروسه درمان انشاالله که با تخمک خودت باردار میشی تنها یه دونه تخمک و اسپرم سالم تبدیل به جنین میشه پس بخدا توکل کن و سریع تر برو شروع کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام بچه منم این ماه رفتم تو سیکل میکرو سه روزه سینال اف میزنم قراره پنجشنبه برم سونو اینم یگم مشکل از همسرمه ..یکشنبه رفتم اندازه گیری عمق رحم که یه لحظه دردش زیاد بود

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
نه نمیشم من کاملا سالم بودم. نزدیک ۲ ساله تخمدان هام استپ کردن یه دکتری گفت یه جور سکته اس بر ...

بعضیا زود یائسه میشن 

میتونه ارثی باشه ؟؟

با دارو و آمپول هم پریود نمیشی؟؟

داره ي ني ني کوچولو فضول پا ميزاره تو دلن

خدا کنه،

همه میگن الان زاده علائم داشته باشی

ولی باور کن کمر درد دارم و سینه هام درد میکنه ،فکر کردم چون نزدیک پریودمه نکنه میخوام پریود بشم، فعلا صبر میکنم باید روز ۱۵ انتقال بدم آز بدم

بعضیا زود یائسه میشن  میتونه ارثی باشه ؟؟ با دارو و آمپول هم پریود نمیشی؟؟

بله میتونه ارثی باشه اما برای من اصلا همچین چیزی تو ارث ما نیست

خواهرام همه بچه دارن و خیلی عادی پریود میشن

تا حالا دارو نگرفتم برای پریود شدن امیدوار بودم با گیاه درمانی جواب بگیرم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیزم منظورت چسب جنین هستش؟ یه آمپول به اسم gcsf که معمولا دو روز قبل از انتقال به رحم تزریق م ...

شادن جان

از اول آذر که شروع کردم خوندن خیلی منتظر بودم ببینم جواب آز شما چی میشه

۱۵۰ صفحه خوندم اما نفهمیدم نتیجه شما چی شد

فک کنم متاسفانه نشده؟😞

خدا کمکمون کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بله میتونه ارثی باشه اما برای من اصلا همچین چیزی تو ارث ما نیست خواهرام همه بچه دارن و خیلی عادی ...

یعنی تا حالا نرفتی دکتر بگی من پریود نمیشم 

قرص یا آمپول بهت بده ؟؟

من شنبه وقت سونو دارم اما دلم اروم نشد زنگ زدم برای فردا گرفتم ۲۸روزه از انتقالم میگذره نشون میده قلبو؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو