2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه خودش داد برا ایمنیه که بدن جنین و پس نزنه برای من داد البته دفعه پیش سرم نداشتم اما این سری سرم ...

از من پرسید سقطا چجوری بوده بتات تا چقدر میرفت بالا که بهش گفتم فقط سرم داد یکی بهم گفت سرخود پردنی بخور من ترسیدم راستش سرخود

سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

سلام عزیزم خوبی

واییییی عزیزم خدا حافظش باشه ماشاللللللللللللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها وقتی حالت انقباض و لک داریم چجوری بخوابیم بهتره؟ طاق باز یا به پهلو؟

باردار شدی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
به من پردنیزول نداد فقط سرم خالی داد اونم دوتا حس میکنم کمه شاید چون خودم اضافه وزن دارم پردنیزول دا ...

انگار بر اساس وزن هر ۲۵ کیلو یکی میدن من حدودای ۵۰بودم ۲تا داد🌷🌷بعدش که مثبت بشی بری پیشش ۲تا دیگه میگه بزنی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
امپول سینافکت یه دونش کامل یه دونش نصفس تاریخم داره همش هم تو یخچال بوده مال همین انتقالم دیگه لازم ...

سلام عزيزم من ميخامشون 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
امپول پروژسترون که عضلانی به با س ن اولاش زدم تا ۳ماهگی و ۵بسته دارم تقریبا ۵۰تا نباید تو یخچال باشه ...

من  اين هم رو ميخام هزينه هاشون هم لطف ميکني ميتوني با پست بفرستي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بچه ها وقتی حالت انقباض و لک داریم چجوری بخوابیم بهتره؟ طاق باز یا به پهلو؟

عزیزم اگه هفته های اول هستی به پشت دراز بکش اما پاهاتو صاف نکن. یه بالشت بذار زیر پات یا اگه دوست داری پاتو صاف کنی دست کم زیر زانوهات بالشت بذار که موقع دراز کشیدن زیر شکمت خیلی کشیده نشه

سلام عزیزم خوبی واییییی عزیزم خدا حافظش باشه ماشاللللللللللللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😍

سلامت باشی گلم. خدا دردونه شما رو هم حفظ کنه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام سارا جون بهتر شدی عزیزم؟

سلام عزیزم..ممنون از احوالپرسیت گلم...آره شکر خدا یکم بهترم..یکم فقط😄 

ان شاء الله قسمت همه تون یه بارداری شیرین و بی دردسر 👶👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من رفتم پرنالوژیست ،گفت سطح پروژسترون یک حد و اندازه ای داره. مثل یک ظرف ک ظرفیتش پر میشه ، لازم نی ...

اره منم شنیدم که زیادیشم خوب نیست.دوستم بامنه و دوقلو داره،دکترش قطع کرد پروژسترونشو یه هفته پیش..

من تا هفته یازده روزی یه امپول و یه شیاف بود.دکتر کرد روزی دوتا شیاف.

مشکل اینجاست که من به شیاف ایرانی حساسیت دارم.تمام صورتم لک و جوش شد بعد از دوتا استفاده ازش.فکرکردم سرخک گرفتم! یعنی در این حد! با مکافات پیدا کردم سیکلوژستو که اونم داره تموم میشه.نمیدونم حالا باید چیکار کنم!غروب مجبورم تو این الودگی برم دکتر ببینم نظرش چیه راجع به قطع کردنش

سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

یکی از خوشگل ترین نی نی ها که عکسشو دیدیم 😍 شبیه همون روزای اولشه 😚 ماشاء الله

[QUOTE=116820213] سلام عزیزم  نه بخدا نمیدونم  مگه همچین تاپیکی هست؟؟؟ 

سلام قربونت.نمیدونم. توی صفحات قبل که پرسیدم کسی میدونه که دکتر طرازی دیماه هست یا نه شما گفتی که گروه یا تاپیک (درست یادم نیست)بیماراشو چک کن.