2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها شیافمو گذاشتم تمام دستم پر خون شد به خونریزی افتادم خون مرده چیکال کنم دارم سکته میگنم&nbs ...

واااای چقدر نگران شدم😔

دوستم یه خبر از خودت بده،بد هم به دلت راه نده مثل خیلی از خانومایی که اینجا بودن و خونریزی داشتن و ما مان هم شدن،به نظرم چیز خاصی نیست ولی برای آرامش خاطرت یه سونو برو 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش خب امپولو كه ميزني اول سطح پروژسترون تو بدن ميره بالا كه اونوقت خونريزي اتفاق نميوفته بعد ...

خدا کنه زودتر بیاد برنامم بهم ریخت کلا 

ترخدا دعا کن این دو سه روزه بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واااای چقدر نگران شدم😔 دوستم یه خبر از خودت بده،بد هم به دلت راه نده مثل خیلی از خانومایی که اینجا ...

مرسی عزیزم

راستش گفتن چون خون تازه نیست سونو نرو استراحت کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه ها شیافمو گذاشتم تمام دستم پر خون شد به خونریزی افتادم خون مرده چیکال کنم دارم سکته میگنم&nbs ...

عزیزم شیافت و رکتال بزار و امپول پروژسترون بزن الان و شیافت و بزار و اگه خون زیاده اسپرین و انوکسات و قطع کن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم شیافت و رکتال بزار و امپول پروژسترون بزن الان و شیافت و بزار و اگه خون زیاده اسپرین و انوکسات ...

اسپرین ندارم گلم

راستش قطع شد

ولی حتمن دفعه بعد رکتال میذارم

از دکتر پرسیدم تایید کرد واژینال

ولی فردا رکتال میذارم حتمن

ممنونم عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم راستش گفتن چون خون تازه نیست سونو نرو استراحت کن

الهی شکر🤲🤲

مثبت فکر کن دوستم،خدایی که نی نی رو بهت داده خودش مراقبش هست ،فقط استراحتتو زیاد کن و بیشتر دراز بکش

دوستان یه سوال. اونایی ک آنوکسا دارن یا قبلا میزدن ، من امروز رفتم بزنم انقدر تکون میخوردن ک اصلا ...

نه بابا مال منم وول میخوره😁😁ببین به رون پات بزن و با دو انگشت بالا بیار بعد بزن اصلا درد نداره من چند ماهه به پام میزنم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ارامش دکتر فروتن پس چرا به من پردنیزول نداد به نظرت؟تو خودت بش گفتی یا خودش داد؟

نه خودش داد برا ایمنیه که بدن جنین و پس نزنه

برای من داد البته دفعه پیش سرم نداشتم اما این سری سرم ای وی ای جی هم داشتم🌷🌷

قربونت عزیزم ممنونم چشم حتمن

عزیزم اون بارداریای قدیم بود لک و خون نمیدیدن الان اینقدر عادی شده اگه نبینی غیر طبیعیه😅 انشاالله چیز خاصی نیست❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...