2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔📣📣📣📣📣📣📣📢📢📢📢📢📢📢

سلام بچه ها من یه سری دارو دارم همشون تا وسطای ۲۰۲۰و۲۰۲۱ تاریخ دارن هر کی خواست همینجوری بیاد ببره بهم اطلاع بده.عکساش و الان میزارم من غرب تهرانم 🌷

💙💙💙💙💚💚💚💚💚💖💖💖💖💖💛💛💛💛💛❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زنگ زدم مامان گفت یا برو بیمارستان نیکان یا عرفان اینا گفتن سونو نداریم نیا  زنگ زدم نیکان ...

عزیزم اصلا نگران نباش جای نگرانی نیست امپول پروژرسترون داشتی؟الان دیگه خون و لک واقعا همه دارن به نظرم با اجازه دکترت یا ماما پروژرسترون رو زیاد کن روزی دوتا امپول و یه شیاف خوبه

امپول سینافکت یه دونش کامل یه دونش نصفس تاریخم داره همش هم تو یخچال بوده مال همین انتقالم دیگه لازم ندارم هر کی خواست بگه برای یه دوره اندازس دیگه نگیره💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زنگ زدم مامان گفت یا برو بیمارستان نیکان یا عرفان اینا گفتن سونو نداریم نیا  زنگ زدم نیکان ...

اگه سونو اوژانسی هم میخای یکی البرز تو ارژانتین یکی هم بیمارستان کودکان ولی به نظرم خون سردیت حفظ کن  خون ریزی تو ای وی افم خیلی بیشتره هر چی پیش بره بهتر میشه اگه انوکسا و اسپرینم داری با مشورت قطع کن زینب جونم همیشه همینارو میگن 

امپول پروژسترون که عضلانی به با س ن اولاش زدم تا ۳ماهگی و ۵بسته دارم تقریبا ۵۰تا نباید تو یخچال باشه و برای منم تو یخچال نبوده هر کی خواست بگه💚💚

شیاف پروژسترون که دیگه برای منو قطع کردن و اینا مونده و میزاشتم راضی هم بودم خدارو شکر مثبت شدم

این و زدم چون خیلی میزنین شاید اون مارک پیدا نکردیم منفی شدیم من سیکلوژست میدا نکردم این و میزاشتم❤❤❤

قرص پردنیزولون❤❤❤

من آندومتریوز پیشرفته داشتم لاپاروسکوپی هیتروسکوپی انجام دادم حین عملم دکترم برام خراش آندومتر انجام ...

ميتونم يه سوال بپرسم؟ شما قبل از لاپارا تخمك كشي شدين؟ كيفيت تخمكاتون چ طور بود؟

...

قرص امیترون که صبح ها زیر زبونی بدون اب خوشمزس و میزاری زیر زبونت تو رختخواب بعد نیم ساعت پا میشی من تهوعم خیلی زیاد بود و حالم بد بود فقط این خوبم کرد و بعد یه مدت که خوردم کلا تهوعم رفت💛💛💛کسی خواست بیاد بگیره غرب تهرانم