2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

دوستان کسی بوده باشروع بارداریش عطسه کنه؟ من روزی ۵.۶تا عطسه میکنم هیچوقت اینجوری نبودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم آنا جون  من رو نهم هستم ترشح دارم طبيعيه؟؟

روز نه انتقال بله طبیعیه انشالله داری باردار میشی به لطف خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هر دوتاش هم میتونی راحت تلفنی وقت بگیری فردا زنگ بزن بگو واسه فلان روز میخوام موقع زنگ زدن آذرآب ...

عزیزم شرمنده تند تند مزاحمت میشم از بابالو چطوری وقت میگرفتی اخه امروز هر چی زنگ زدم نشد اخه اپراتور شماره ها رو اعلام کرد اونا رو هم زدم نشد که 😓

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من فامیلای شوهرم حتی یک کلمه در موردبچه ازما چیزی نمیپرسن چون انقدشعور دارن که میدونن وقتی تا حالا خ ...

یعنی با تمام وجودم درکت میکنماااااا.... 

تا وقتی ازدواج نکرده بودی همچین دعای خیر میکردن انشالله فلانیم یه شیرپاک خورده نسیبش میشه انگاری میخواستن منو ببخشیدا بندازن به یکی و انقدر بدبختم که تنها راه نجاتم اینه یکی بیاد منو بگیره.... 

یه بار ندیدم بگن فلانی آنقدر موفقه که صد تا زندگیو میتونه اداره کنه.... 

با عز و جز دعا میکردن مثلا خیلی دلسوزن....

بعدشم سر بچه و.... 

مطمئن باش این حرفها تمومی نداره و نسل اندر نسل ادامه پیدا میکنه فقط باید نسل خودمون رو درست تربیت کنیم که دنبال این خاله زنک بازیا نباشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه از دکتر برگشتم، گفت فقط همین شربتو بخور که گفتیم، گفتم مرکز گفته برو دکتر برات قرصو شربت سرماخو ...

عزیزم حرف دکترت باید ملاک باشه چون به شرایطت اشراف داره.... 

دوستان کسی بوده باشروع بارداریش عطسه کنه؟ من روزی ۵.۶تا عطسه میکنم هیچوقت اینجوری نبودم

من عزیزم

شدیدا

کل عطسه هام جمع شدن حالا

البته حساسیت دارم 

ولی نه انقدر شدید

دکترم گفت سیتریزین بخور

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
یعنی با تمام وجودم درکت میکنماااااا....  تا وقتی ازدواج نکرده بودی همچین دعای خیر میکردن انشال ...

دقیقن.امیدوارم روزی برسه که یاد بگیرن همین مثلن  دلسوزیاشون چقد میتونه روح وروان یه ادمو نابود کنه.

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
یعنی با تمام وجودم درکت میکنماااااا....  تا وقتی ازدواج نکرده بودی همچین دعای خیر میکردن انشال ...

من 19سالگی ازدواج کردم ولی مجردبودم هرکی پسرشونامزدمیکردبه مامانم میگفت اخی خدابخت دخترتوهم بازمیکنه.

قربونت انشالله خدا ازدهنت بشنوه،،بخدا ۱۸سال انتظار چیز کمی نیست😔😔😔انشالله خدا دامن همه رو سبززززز ...

ان شاءالله میشه عزیزم

من یه نفرو میشناسم بعد۱۴سال خدابهشون بچه داده انقدم خوشگل این پسر که چی بگم...بعدکلی دوادرمون طبیعی شده ولی فکرکنم میگن دومیو هم باردارشده ان شاءالله شماهم بزودی مامان میشی 

امیدهممون بخداس

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
دوستان شماهایی که چندساله منتظرهستیدازخونه بیرون میرید یاتوجمع حاضرمیشید؟اگرکسی چیزی بگه شماجوابشون ...

اره عزیزم نمیشه نری اخه

من میگم فعلا نمیخوایم 

ولی جدیدا میگم توفکرشم خداکنه میکرو جواب بده خیلی بد نگاه میکنن به ادم هی میگن چرانمیاری یا مثلا میگن ان شاءالله شماهم بچه بیارید پیش بقیه ادم یه جوری میشه😔

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
مریم جان این هم قرص خوبیه واسه بارداری تقریبا همه ویتامینهارو داره،یکی از دوستان همین تاپیک خورده بو ...

واقعا؟!

به من داده میخورم ولی داره تموم میشه بگم باز بنویسه؟