2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
نه... آخه چن روز پیش رفتم سونو ببینم کی انتقاله یهو دکتر گفت چ پی سی اویی هم هستی خیلی ناراحت شدم آخ ...

خوب به فال نیک بگیر..... 

بگو خوب دکی جون شاید کنار انتقال شما خدا جونم میخواد یه انتقال رایگان بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای بارسوم ازمایشم منفی شد😔

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

لطفا بررسی‌های تکمیلی انجام بده اگه انجام ندادی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اوابووست کامل تره و ملاتونین و کو آنزیم کیوتن داره  همون رو بگو برات بیارن گویا کار مقا ...

عزیزم این درسته که قبل از خراش ال دی باید بخوری؟

چرا ال دی میدن تو سیکل خراش؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

دوستان من ماه آخر بارداریم...خیلی دستام درد داره و کرخت شده نوک انگشتامم مور مور میکنه...به تازگی شروع کردم به قرص کلسیم خوردن.قبلش فقط مولتی پره ناتال و آهن خوردم...پره ناتال اصلا بهم نمیسازه تهوع شدید میگیرم.اونو قطع کردم فقط کلسیم و آهن میخورم.این حالتای من به نظرتون از کمبود کلسیمه؟

عزیزم آره یادمه خانومی مگه چند تا هلوسارا داشتیم؟؟؟؟؟  خدایا شکرتتتتتتت....

ای جونم😚💋

مرسی عشقم خودت خوبی دختر پسر گلت خوبن؟ فندقت دیگه بزرگ شده الان

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عزیزم خوبی‌؟مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍  خیلی به یادت بودیم

زینب جان چندتا شیاف استفاده میکنی روزانه؟من روزی دوتا دارم.پونزده هفتم.به نظرم شبی یه دونه هم کافی باشه واسم ..اخه لکه بینی و دل درد ندارم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جونم😚💋 مرسی عشقم خودت خوبی دختر پسر گلت خوبن؟ فندقت دیگه بزرگ شده الان

فدات.... 

آره بزرگ دارن میشن..... 

پسرم هزار ماشالله رو در و دیواره.... 

دخترم هم خدارو هزار مرتبه شکر خیلی خوب و خدارو شکر خیلی باهوش و با استعداده.... 

هر چی شکر کنم کمه..... 

انشالله که هیچ پدرومادر شرمنده بچه هاش نباشه و بتونه برا موفقیت و شادیشو هر کاری بکنه.... 

برا تک تکتون روزهای قشنگی کنار عزیزاتون آرزو میکنم.... 

ببین عزیزم منم طبعم سر بود....  رحمم سرد بود....  اگه از طبعت مطمئنی فقط گرمی بخور....&n ...

اره دکتررفتم گفت طبعت سرده.کوچکترین چیزسردی میخورم تاثیرمنفی داره برام.حتماهمینکارهاراانجام میدم که گفتیدممنون.🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم بله مرسی یک‌ماهه زایمان کردم.قربونت برم گلم ممنونم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

ای جان.... 

عزیزم خدا و شکرررررر.... 

مبارکه قدمش عزیزم.....