2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
بچها راسته میگن کسی که پرولاکتینش بالا باشه بعدش که بیادپایین باید تا اخر باید این قرصو بخوره میگن م ...

نه گلم اتفاقا با یک بار خیلی عالی جواب میده 

اون لووتیروکسین هست، اشتباه گفتن بهت

و با قطعش هم چیزی نمیشه 

پردنیزولون و داروهای کورتونی رو نباید یکهویی قطع کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قبل آز بارداری هیچ کاری نکن ضمنا بدون تجویز دکتر خودت پروژسترون تزریق نکن!!! 

نه عزیزمِ...اینکارو نمیکنم خودمم به شک افتادم برا بارداری فردا میرم پیش دکترم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام جانیم گونلوموز سیزی چوخ ایستیردی اما یوخودوز حالیز نجه دی؟ منده مامان اولدوم بالاخره 

سیمایی منیده دعا اله ..بش گوندو انتقال ورمیشم ..علایمده هستاد یوخدو😔😔

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام گؤزه ل، منده کؤنلوم سیزلری و بو ائوی چوخ آختاریردی آمما بیر آز باشیم قاریشیب.....  چوخ چو ...

چوخ ممنون 😘😘😘😘

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم تیکرم که گذاشتی پس حتما مامانی!!!!! 

تیر ماله 3 ماه پیش که جنینامو سقط کردم دیگه دلم نیومد برش دارم😢...

فددااااتتت ..خدا از دهنت بشنوه😘😘😘 همش ترشح کش دار دارم. الان7روزه عقب انداختم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام صاحب خونه😁🤭 خیلی مرسی که این تاپیکو زدی منم ازفردا میرم سونو که به امید خداشروع کنم سیکلو.. ...

فدات عزیزم..... 

عزیزم زدن این تاپیک هنر نیست حضور شما دوستانه که چراغشو روشن نگه داشته..... 

حس همدردی و کمک به همدیگه کمک کرده این چراغ بعد از این همه سال همچنان روشن بمونه.... 

من از شما و بقیه دوستان ممنونم.... 

عزیزم نگران هایپری نباش مهم رعایت رژیمه.... 

رعایت کنی خیلیا حتی با کلی تخمک فرش انتقال دادن..... 

نمونش لاله جون با اینکه فکر کنم 20 تا تخمک داشت اما فرش انتقال دادن چون رژیمشو رعایت کرد.... 

حتی بعد انتقالم رعایت کرد.... 

گس از الان سفیده رو شروع کن.... 

از آمپول نترس چون قراره واکسن‌های بچتو بزنی از الان ترس رو بهشون انتقال نده.... 

منم ترسو بودم اما دیگه باید بهش غلبه کرد.... 

حالا نکنه فامیل جان هستی و خبر ندارممممم.... 

خخخخخخخ.... 

اینجا همه فامیل جان و عزیز و دوست من هستن..... 

حس زیبایی که بین ماست رابطه مارو از هر رابطه خونی ای محکمتر میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم که گفتی، کلی کمک کردی به بقیه دوستان دیدی خدا رو شکر مشکل غلطت خونت جدی نیست، خیالت راحت

زینب جان میشه جواب سوالم بدی🙏🙏🌹

سیمایی منیده دعا اله ..بش گوندو انتقال ورمیشم ..علایمده هستاد یوخدو😔😔

گوزلیم منده هچ علایمیم یوخیدی اصلا بیخیال اولموشتوم ب حدی که گاچیردیم اصلا رعایت المدیم ۱۴گون انتقالیمدن گشمیشتی بی بی چکیم مثبت اولدی اصلا فکرین المه انشالله بوانتقالیوینن مامان اولارسان ...دعای نادعلینی چوخ اوخو

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام صاحب خونه😁🤭 خیلی مرسی که این تاپیکو زدی منم ازفردا میرم سونو که به امید خداشروع کنم سیکلو.. ...

حالا ناقلا شما از کجا فهمیدی که اولیو با ای وی اف باردار شده وقتی به کسی نگفته؟؟؟؟؟ 

از الان با دو تا سفیده شروع کن بعد شروع آمپول بیشترش میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توشهرمون اگه برم نصفشو اینجاانجام میدن انتقالم باید برمتهران کلینیک سارا ۱۵تومن درمیادهزینش .نمیتونی ...

این یه تومن فقط هزینه جنین بود حالا انتقال هم حدودا سه تومن می شه تو این مرکز

کلینیک نازایی میلاد تبریز

تو نت بزنی شماره و آدرسش می اد

خوش ب حالت .انشااله خدا ی بچه سالم‌بهت بده شما.میدونی جنین خودتونه .من اگه جنینم بگیرم میدونم ازژن خ ...

خیلی ممنون انشالله خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه.این چه حرفیه مهم اینه خون شما تورگاشه نه ماه تو بدن شما رشد میکنه از شیره جان شما تغذیه میکنه وگرنه یه سلول خشک وخالی که توانایی از خودش  نداره.در مورد دوتا سوال اخرتون شما باید از خودشون سوال کنید چون واقعن اطلاعاتی در مورد چند وچون جنین اهدایی ندارم.ولی فک نمینم خیلی بخاید منتظر بمونبد

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن