2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بابا چی برای خودت نسخه میپیچی اخه الان بهردتری این فکرا چیه وقتی تیرویید بابا باشه اون ازمایش تخصصی ...

قربونت عزیزم

ایشالله برام دعا کن

نگرانی قلب یطرف

اینم اینجور

مرسی عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورک آنا.خوشحالم که بازم اومدین.یه سوال داشتم.من قرار شده این بار که پریود شدم برم برا بار سوم ...

عزیزم فدات... 

یعنی خونریزی کمه یا شروع نشده کامل؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط تو مطب تحت نظر بودم چند دوره درمان وآمپول ویه بارiuiمنفی.قراره بهمن یا اسفند لاپرا وهیسترو بشم.و ...

من فقط قرص امپول خوردم

میخواستم iui کنم ولی فولیکولم رشدنکرد کنسل شد

منم قزوینم ولی میرم قم بااینکه سخته ولی ادم به بچه که فکرمیکنه شیرین میشه سختیاش

زنگ بزن بپرس ازمرکز...

ان شاءالله کارات به سلامتی طی بشه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
انشالله که مامان میشی عزیزم....  + فکر کن و بگو بدنم تسلیم پذیرش مهمونش شده!!!

ممنون انای عزیز ،،مثبت فکر میکنم خدایی که دارم میرم انتقال وگرنه خدایی حالم بده هنوز خوب نشدم فکر نمیکردم پانکچر انقدر سخت باشه رحمم خیلی درد میکنه ،شکمم همینطور ،این وسط یبوست هم خیلی اذیت میکنه ،با سیلاکس کارمو را میندازم

نه عزیزم نمیدونم میخوای بری اینجا؟ قبلا کدوم مرکز میرفتی؟

قبلا هم یه مرکز دولتی رفتم فقط رزیدنت بودن شانس من ۴بار رفتم دکتر ندیدم.دیگه ادامه ندادم.البته میدونم دولتی وآموزشی ها رزیدنت دارن ولی بعد۴بار دکترپروندمو نبینه وخودم رو واقعا بی انصافیه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
شما تبريز انجام دادين؟ كدام مركز ؟ 

من پیش دکتر دانایی میرم بیمارستان بین الملل ولی کارهای  پانچکر و انتقال رو جهاد دانشگاهی انجام داد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من آندومتریوز پیشرفته داشتم لاپاروسکوپی هیتروسکوپی انجام دادم حین عملم دکترم برام خراش آندومتر انجام ...

عزیزم من جات باشم حتما آزهای ایمنی و انعقادی انجام میدم.... 

بده به دکتر زنان معمولی بنویسه برات.... 

بهش بگو مثلا یزد تحت درمانی یا یه شهر دیگه و بگو دکترت گفته با جواب این آزها بیا.... 

بگو سختت بود برا نسخه کردن بری گفته زحمت نسخه رو یکی از همکارا بکشه و.... 

اینطوری راحتی دیگه جوابا و کهگرفتی اگه مشکل داشت یا بهش نشون میدی یا اگه کلا زیر بار نرفت با یه دکتر دیگه درمان رو ادامه میدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبلا هم یه مرکز دولتی رفتم فقط رزیدنت بودن شانس من ۴بار رفتم دکتر ندیدم.دیگه ادامه ندادم.البته میدون ...

اینجاهم اول ماما ویزیت میکنه بعد میفرستن پیش دکتر من دوباری که رفتم هردوبار دکترارو دیدم چون هرروز یه دکترهست

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
منتظر نباشم که به شکل خون جاری باشه؟

اصولا باید ریزش دیواره شروه بشه یعنی خون روان.... 

عزیزم من جات باشم حتما آزهای ایمنی و انعقادی انجام میدم....  بده به دکتر زنان معمولی بنویسه بر ...

ممنونم عزیزم از محبتت چشم🌹🌹🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نمیدونم خواهری، من اون موقع رو حالت پرواز میذاشتم و با وای فای فقط وصل میشدم

همون وای فای فکر کنم ضررش بیشتره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
حالا روزی دوبار گفته بخورم واقعا از دست دکترا آدم گیج میشه تا یه سوال اضافی هم میپرسی بهشون برمیخور ...

میفهمم چی میگی، ولی خب دیگه ویتامین آ شوخی نیست، حتما بپرس تا قانع نشدی هم بی خیال نشو

عزیزم اون باید تمام سوالاتت رو جواب بده، پس پول ویزیت میگیره واسه چی