2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بچه ها من میترسم که اینجوری نه لک نه علایم ☹️

ترس برای چی از خداتم باشه😉

عجله نکن یه چند وقت دیگه اینقد خودشونو نشون بدن برامون که کلافه شیم😅😅😅

الان خیلی زوده..منم علائمی ندارم..فقط یه وقتایی یه تیر کوچلو میکشه سمت واژنم 

چی میگی تو😤😤😤😤
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو برای  سیکل انتقال گل بود به سبزه نیز اراسته شد 😁دکتر قبل انتقال د ...

من کردم ولی چون با لاپاروسکوپی همزمان بود بیهوش بودم و سختی لاپاروسکوپی  و ۵ تا عمل همزمان نزاشت درد اونو حس کنم🙄ولی تو بیمارستان دیدم که از کمر بی حس میکردن خیلی سختشون نبود فرداش مرخص

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو برای  سیکل انتقال گل بود به سبزه نیز اراسته شد 😁دکتر قبل انتقال د ...

با اجازه😶

هیسترو فکر کنم بیهوشیش بیشتر از پانکچر باشه چون مدت زمان انجام دادنش بیشتره، بعضی جاها هم از کمر سر میکنن، من خودم لاپارا شدم تجربه ی هیسترو ندارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام عزیزم یه بیهوشی نیم ساعته نهایتا و دردش مثل درد پریودی یا بعضیاهم ندارن ک بامسکن حل میشه بعضیا بعدش لکه بینی دارن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها من میترسم که اینجوری نه لک نه علایم ☹️

منم ندارم ولی الان دوروزه تهوع کشته منو اونم ازصبح تاخودالان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
با اجازه😶 هیسترو فکر کنم بیهوشیش بیشتر از پانکچر باشه چون مدت زمان انجام دادنش بیشتره، بعضی جاها ه ...

این چه متنی ترسوندیم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم من تهپع میاد میره

وای واسه من ازصبحه هیچی هم نمیتونم بخورم

با اجازه😶 هیسترو فکر کنم بیهوشیش بیشتر از پانکچر باشه چون مدت زمان انجام دادنش بیشتره، بعضی جاها ه ...

عزیزم معدرت میخام متنات برعکس اومده بود برام  ممنون گلم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
شما هيسترو كردين ؟

بله برای پلیپم

این چه متنی ترسوندیم

واقعا؟ کجاش ترسناک بود؟😕😕😕 فقط گفتم زمانش بیشتره چون واقعا بیشتر از پانکچر وقت میبره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...