2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
انشالله خوب میشی عزیزم.منم نه عکس نه سونو هام چیزی ازآندومتریوز نگفتن.فقط همیشه از روز۳-۴پریودی شکم ...

قربونت برم، ممنونم ازت

همچنين شما

من ذخيره تخمدانم خييلي پايين هست و بخوام عمل شم، فقط ميتونم اهدايي بگيرم

دكتر نصر گفته: شرايط لگن و كيست  خوب باشه  ميتونم رو طبيعي حساب كنم

چون اي وي اف بي نتيجست

توكل برخدا

ببينم چطور ميشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ایندفعه فرق داره مگه امروزت مثل دیروز میگذره.هر روز یه اتفاق جدیده.اتفاق قبلی واسه یه ماه پیشه.این م ...

الهی آمین عزیزم😍😍😍

ممنون بهم امید میدی❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم. عزیزان یلداتون مبارک. چه قدر دلم براتون تنگ شده. دوستتون دارم و برای تک تکتون فردای ...

سلام آنا جون😙😙😙 یلدای شما هم مبارک عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها حاام بده  تهپع دارم جه کنم طبیعیه؟

من یه رسالتی دارم اینجا هر کی میاد میگه تهوع میگم برو طب سوزنی معجزه می کنه برات. امیدوارم حوصله بچه ها از این جمله تکراریم سر نره ولی واقعا" چون معجزش رو دیدم به همه توصیه می کنم. 

سلام بچه ها من دوبار انتقال منفی داشتم هنوز ۷تا جنین دارم میخوام این دفعه قبل از انتقال آزمایش ایمنی ...

حتما اینکارو بکن عزیزم.... 

انشالله مشکلات هر چی هستن رو بشن و حل بشن و به زودی جواب بگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا واسه مردا خیلی سخته شوهرمن اعتمادبه نفسشو کلا ازدست داده حتی دیگه اما من تواین مدت تاجایی که ت ...

عزیزم دیگه بدون بررسی کامل انتقال نده.... 

نذار موش آزمایشگاهیت کنن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیز دلم .. قرار شد ازمایش انعقادی یکماه قبل انتقال بدم دکتر گفت با ایمنی بالا فقط چهار ماه بای ...

انشالله حتما جواب میگیری.... 

بچه ها حاام بده  تهپع دارم جه کنم طبیعیه؟

عزیزم کجای کاری در جریان روند درمان نیستم.... 

انشالله تهوع بارداریه... 

شما کی باید انتقال بدین .. من این سری سر ایمنی بدنم واقعا حالم گرفته شد

عزیزم وروجکهای من الان دارن با هم بازی میکنن!!!! 

انشالله قسمت خودت و بقیه دوستان منتظرمون.... 

عزیزم یه زمانی برام این روز رو تعریف میکردن باورم نمیشد.... 

اما الان دو تا فرشته دارم.... 

دخترم رو خدا با سومین میکرو بهم هدیه داد.... 

پسرمم اشانتیون داده.... 

سلام تورک انا عزیز منو که یادت میاد قرار بود ای یو ای کنم❤کنسل شد رفتم سیکل میکرو تخمک کشی کردم ۸تا ...

عزیزم روحش شاد.... 

انشالله انتقالت + میشه و تسکینی برای غمت میشه و پدرتون از اون بالا با شادیت و دیدن نوه هاش روحش شاد خواهد شد.... 

من کلا کلینیک سارا میرفتم با فروتن الان فردا اولین باره میخام بدون وقت برم بهمن من فکر کنم ۶هفته رف ...

سلام خانومی.... 

چه قدر خوشحال شدم دیدمت..... 

دیگه چیزی نمونده..... 

خدایا شکرررررر....