2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سیمایی جان الان دیدم پستت رو.مبارکت باشه خواهری انشالله که دوقلو باشه وای که من عاشق دوقلوام   ...

قربونت برم عزیزم یه دنیا ممنون انشالله قسمت خودت فقط دعاکن کاش قلبشم بزنه خودم حس میکنم یه قله اخه سمت چپم خیلی سنگینی میکنه همش راست میخوابم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
درسته دیفرلین همون واریوپپتیل میشه فقط دوزشو من نمیدونم چجوریه عزیزم، زیر جلدی ام هست من واریو زیاد ...

به من دوتا ۳/۷۵نوشت تو ۲۸ روز فکر کنم یه ماه پریدم عقب بیوفته یکی روز اول خونریزی زدم یکشم گفت ۲۸ روز بعد پری بعد الانم هم سریع بیا انتقال اگه عقب بندازم میترسم عید پریود شم بخوره تعطیلات

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی فدات ،ان شاءالله خودت این سری ک انتقال دادی مثبت بشی و راحت بشی دیگه از این سیکل پر زحمت و نگرا ...

قربونت، انشاالله مثبت شدن همه مامانای انتقالی❤❤❤

آخه من خودم سریا قبل خیلی سر این یبوست اذیت شدم ولی این سری از روزی که پروژسترونو شروع کردم روغن زیتونم شروع کردم اصلا اذیت نشدم

موفق باشی دوستم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما الان ناراحتی اینجوری میگی منم بار اول همینو میگفتم الان میخوام برم برای بار چهارم انتقال ب ...

شادن این حرفا چیه انشالله نتیجه میگیری.نفوس بد نزن  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
يني من بايد يه دستگاه تيتر بتا بخرم تو خونه بزارم 😂

همون جعبه بی بی چک کافی نیست؟ یه دستگاه هم بخر بزار کنارشون  

من اگر همین الان بفهمم 5قلو باردارم آخ نمیگم اینقدر که من در حسرت و انتظار موندم

ثمین عزیز انشالله این دفعه نتیجه میگیری به امید خدا.

ولی اینکه میگی ۵قلوهم بشه آخ نمیگی تو دیگه به عرفان رسیدی  ازهمه مراحل گذشتی

بمن گفته بودن بعد انتقال بگیرم مصرف کنم ک هر چه گشتم نبود...دقیق نمیدونم ولی لابد برا لانه گزینی بود ...

فرتیل سی ام قرص خیلی خوبیه من که باهاش نتیجه گرفتم برای خونرسانی بیشتر به رحم و واژنه...من تو سیکل انتقالم از روز چهارم پنجم خوردم تا مثبت شدن تستم...

بچه ها شیاف پروژسترون،ب من فرتیزست دادن خوبه یا سیکلوزست خوبه؟ اخه اینجا دیدم دنبال سیکلوزست هستن

اینجا دوستان گفتن خوبه. من تازه سیکلوژستم تموم شده، مادرم بنده خدا اشتباهی امروز فرتیژست خریده.

منم سوالم اینه ، منکه تا حالا از اون میذاشتم ، ده تا از این وسطش بذارم ایرادی نداری؟ 

@زینبی_بابا    

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار