2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
خخخخ خیالم راحت شد ولی نمی دونم‌جرا حسشو دارم‌ولی نمیاد 😐😐

گیر کرده احتمالا😅😅😅 

ببین یه چیزی میگم امتحان کن، ببخشیدا ولی اگه میتونی نزدیکی داشت باش انگار مسیرش باز میشه😂 رو من که جواب میده حالا امتحانش ضرر نداره که

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یکشنبه تیتر دادم ۲۰۰ بود امروز ۷۰۰ به نظرتون یه قلو؟تو ۶۵ ساعت تقریبا ینی سه برایر و نیم ش ...

۹۰درصد ۲تاس😁😗😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اونکه یسره امتحان می کنم😂😂😂

پس صبور باش جانم تا خودش بیاد😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها تو رویان هر ازمایشی باشه همونجا میگیرن؟ یا میتونی بری بیرون انجام بدی

خیلی از آزمایش ها را میگن فرقی نداره کجا بری ولی بعضی هاش میگن حتما آزمایشگاه خودشون بری و اوروژانسی هم که بنویسن گاهی صبح میدی همونجا تا عصر باید وایستی جوابش بیاد تا بعدا بگن چیکار کنی!!!

بچه ها من یکشنبه تیتر دادم ۲۰۰ بود امروز ۷۰۰ به نظرتون یه قلو؟تو ۶۵ ساعت تقریبا ینی سه برایر و نیم ش ...

به نظرم اینجوری معلوم نمیشه سمانه، یوقتایی بتا کلی بالاست یه قلو میشه بعضی وقتا عددش معمولیه ولی دوقلو میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا نمیدونم  من حتی هفته 8 رفتم ضربان قلب جنین رو یه مدل دیگه چک کرد و صدا نذاشت، گفت الان به ...

من امروز رفتم مرکز بهداشت ، که صدای قلب رو بشنوم 😁 گفت زوده. برو بعدا بیا.  ولی  این مراکز بهداشت و سلامتم باحالن ها. کلی بهم قرص یدوفولیک مجانی داد. فشارمم گرفت. خوشم اومد. 

شماها ازمایش  اوره دادید؟ دکتر من ننوشته برام. مرکز گفت باید بدی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ندارم حال از اول شروع کردنم ندارم  نمیدونم اینبار اصلا فشار هورمونی داروها رو هم حس نکردم! تو ...

عزیزم انشالله خدا طبیعی دلتو شاد کنه واقعا سخته بخای دوباره از اول شروع کنی هزینه اش بجهنم اینهمه استرس رو نمیشه تحمل کرد والا من دیگه نه ابرو نه مویی به سرم مونده بخاطر این داروها،،،واسه منم همینطور بود اینبار که منفی شدم فقط درد پریودی داشتم واصلا چیزی حس نمیکردم،،یعنی شکمم خیلی صدا میداد اخه من همیشه موقع پری شکمم صدا میده اینبارم میدونستم باردار نیستم😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله به امید خدا .خدا خودش کمکت کنه عزیزم‌ نتیجه تلاشهات رو ببینی.انشالله همه چیز به خوبی پیش میر ...

انشاءالله عزیزم هم من هم همه منتظرا زودی مامان شیم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خوبم قربونت میدونی منم پوست شکمم خیلی سرده خیلی ام گرمی میخورما البته جدیدا بازم ماستو دوغو شروع کر ...

عزیزم از ظهر دیگه نتونستم بیام نت ضعیف بود هر کاری کردم پست بذارم نمیشد،ببخشید،،خوب کاری کردی رفتی با جنین شناس حرف زدی میگفتی خیر نبینید چرا از اول نمیگید که جنین خوب رشد نکزدن دوهفته این همه امپولو وقرص خوردم،،،ببین عزیزم سردی واقعا تاثیر بد میذاره واسه انتقال سعی کن نخوری تا میتونی گرمی بخور،،شکمتم با روغنای گرم ماساژ بده،،من دفعه اول خیلی رعایت کردم یعنی همش گرمی میخوردم  سیاهدونه وعسل هم هر روز میخوردم عرق رازیانه وبومادران وفراسیون هم هر شب میخوردم به دکترم گفت دارم این عرقیجات رو میخورم مشکلی نیست گفت نهما تا چند  سال قبل واسه مریضامون میگفتیم میخوردن،،پس توهم مواظب باش که انشالله اینبار با دست پر بیای خونه😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏