2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
آره گلم  ببین آمنیوسنتز روش تهاجمی هست و باید فقط حسب مورد ازش استفاده بده  سلفری یه روش ...

باشه عزيزم يك دنيا ممنون براي توضيحاتت. پس ميرم اول سلفري ميدم، فقط چرا ميگن آمينو بايد توي هفته ١٦ انجام بشه؟ خب جواب سلفري من بياد من هفته ١٨ هستم كه!

ماشاالله جنینات خوبه که وقتی از ده تا تخمک 9تاش جنین بشه اونم چهارروزه یعنی خداروشکر وضعیت بسیار عا ...

ممنون عزیزم، وای خیلی با حرفت روحیه گرفتم، اشک تو چشام جمع شد، یعنی واقعا اینجوره، نمیدونستم🤭😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي چه تهوعي داشتي 😖 پس دلت تنگ شده واسه تهوع انشاالله ني ني بعدي 😝😝 انشاالله به سلامت زايمان ك ...

نه واسه بعد از تهوع‌ دلم تنگ میشه🤣🤣🤣🤣

راستی از سارا چند وقته خبری نیست، ان شاء الله که اونم خوب شده باشه

سلام زينب جان ي سوال داشتم من دوازده 9ي امپول mmrزدم دکترم بهم گفت حداقل يک ماه بعد بيا براي شروع دا ...

عزیزم اگر دکترت گفته نگران نباش 

ولی اگر می‌ترسی از یه متخصص عفونی بپرس تا خیالت راحت بشه 

سلام. خوبین؟ تهرانیا چیکار میکنید با الودگی؟  بچه ها شنیدن صدای قلب جنین ضرر داره؟  @زی ...

والا نمیدونم 

من حتی هفته 8 رفتم ضربان قلب جنین رو یه مدل دیگه چک کرد و صدا نذاشت، گفت الان به بچه فشار میاد!!!! 

اولین بار تو سونو ان تی شنیدم

عزیزم بخور سرد میخام بگیرم چه مارکی و چه آپشنایی داشته باشه خوبه و مفید ومیخام عمری باشه خراب نشه زو ...

منم چند وقته به همسرم سپردم بگرده ببینیم چه ما می خوبه

فعلا که نتونسته سرچ کنه

ولی خیلی خوب میکنی بخور سرد میخری نه گرم

ممنون عزیزم، وای خیلی با حرفت روحیه گرفتم، اشک تو چشام جمع شد، یعنی واقعا اینجوره، نمیدونستم🤭😍😘

قربونت، منم الکی یا بخاطر دلگرمیت نگفتم حقیقتو گفتم عزیزم فکرای خوب خوب کن❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خداروشکر منفی بود😊😊

عزیزم، پس کم کم برو آماده شو که دیگه میخوای یه داداش کوچولو برای دخترت بیاری😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...