2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من تازه میخوام برم تو سیکل میکرو

نمیدونید چی باید بخورم چه غذایی و دارویی ک گیرایی رحمم بالا بره و اگ انتقال داددم حامله بشم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
روزی دو تا .اوه.پس منم یکی رو بذارم. دلیل خاصی داشت ادامه  شیاف گذاشتن .مثلا لکه بینی یا جفت پ ...

جفتم پایین بود سرکلاژ هم شدم درد پریود هم دارم هنوز استراحت مطلق هستم من فقط برا دسشویی بلند میشم و دکتر و سونو چیزی 

تو شهر خودمون که اصلا نیست نه ایرانی  نه خارجی 

تو نینی پلاس گفتم یکی  بچه هاش دنیا اومده بود چهار تا داشت برام فرستاد 

منم خیلی نگران بودم چکار کنم این چند هفته رو 

اگه کسی رو تو شهرای دیگه داره حتما بگو برات بگیرن تا حدااقل هفته ۳۶ داشته باشی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اگر میتونی برو دکتر ببین چرا این قدر طول کشیده ولی قاعدتا با خون ریزی روان حساب میشه  یا ...

سلام زینب جان .ممنون عزیزم ..دیروز با مرکز تماس گرفتم و همانطور که گفتید باید خون روان باشه..بهم نوبت شنبه دادن .تا ببینم اینبار چی میشه؟؟

میگم بنظر شما بعد از دو ماه زود نیست برا اقدام دوباره؟؟

وای چه خوب، اسمشو میگی منم برم پیشش؟ زایمان هم انجام می ده؟ دنبال دکتر و بیمارستان خوب برای زایمان ...

من جنوبم😀.خانم رحمانی

خدایشش از نظر من یکی از دکترای خیلی خوبه کشوره..ولی چون کلا شهرمون پزشک درستحسابی توش نیست.کسی به دکتر اینجا اعتماد نمیکنه.برا همین اینم اونجور که باید شناخته شده نیست

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم انشالله که وقتی از استرس میکرو میای بیرون طبیعی باردار میشی شما که می دونی مشکل تخمک هست کیوت ...

🕪🕪🕪🕪

من یه سوال دارم دوستان خارج از ایران

آیا اووابوست در مراکز بهتون میدن یا کلا ازاد در داروخانه ها سطح شهر میشه خرید؟

بعد اگر دارید میشه لطف کنید یه عکس برای من بفرستید از قوطیش؟

برادر شوهرم انگلیسه میخواد بیاد خیلی داره زور میگیره یه چی که خودم دلم میخواد بگم تو فکرم اومد این قرص رو بگم😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها کسی میدونه پی ار پی درصد موفقیتش چقدره انتقال قبلیم خراش داده بودم منفی شد انتقال بعدی دکترم گفت پی ار پی میکنم بهش گفتم آزمایش انعقادی ایمنی ها رو برام بنویس گفت لازم نیست ننوشت خودم میتونم بدم خیلی گرونن آزمایشاش؟آخه من جنینام کمن دیگه هزینه دوباره پانکچر رو ندارم تازه ذخایر تخمدانم ندارم به خاطر آندومتریوز😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اگر اشتباه نکن باید بریم کل مبلغ بدیم بعد ۳۰٪ برمیگردونن طی ۱-۲ ماه بعدش اینجوری شنیدم

بازم خیلی خوبه اسم پزشکارو سرچ کردی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..