2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، پس کم کم برو آماده شو که دیگه میخوای یه داداش کوچولو برای دخترت بیاری😍😍😍

خخخخ خیالم راحت شد ولی نمی دونم‌جرا حسشو دارم‌ولی نمیاد 😐😐

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دختر کلا من رفتم دکتر سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی ...

عزیزم بیمه تکمیلی من ویزیت و سونو رو ده درصد فرانشیز کم میکنه بقیه ش میده ولی سونو 345رو نمیده چون نرخ هر خدماتی که انجام بدن اونا دارن و طبق اون پرداخت میکنن مثلا 2400هزینه انتقال من بیمه 1800پرداخت کرد

عزیزم بیمه تکمیلی من ویزیت و سونو رو ده درصد فرانشیز کم میکنه بقیه ش میده ولی سونو 345رو نمیده چون ن ...

اها درسته

بنظرتون ارزش داره بیمه کنم؟ یعنی مثلا چون من بیمه نیروهای مسلح هستم بهم برگه نمیدن دوتا که درسته برکه ایی که ببرم برای بیمه ؟ پس فکر کنم فایده نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من پیش دکتر صفار زاده میرم مرسی عزیزم میگم الان بیمه میکنه تکمیلی؟ نمیدونم بیمه کنم یا نه اخه ...

عزیزم میتونی یکی از دکترای بیمارستان محب کوثرو انتخاب کنی و کلا زایمانتم همونجا انجام بدی چون طرف قرارداد با بیمتن،بیمارستان خیلی خوبیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
عزیزم سونو با بتا 900 که چیزی نشون نمیده😉😉😉

گلم بتا رو روز قبلم ۹۰۰ بود

راستش بهم عکسشم داد گذاشت داخل پروندم

گفت هداروشکر اوکیه همه چی دو هفته دیگه بیا برای قلب

اینجوری گفت دکتر حالا نمیدونم راستش 

عزیزم میتونی یکی از دکترای بیمارستان محب کوثرو انتخاب کنی و کلا زایمانتم همونجا انجام بدی چون طرف قر ...

راستش نظرم رو بیمارستان نیکان هم نزدیکه هم راحتم

دختر عمو و پسر عموم پرسنل محب کوثر هستن انفاقن ولی خوب نیکان بهم نزدیکتره

اها درسته بنظرتون ارزش داره بیمه کنم؟ یعنی مثلا چون من بیمه نیروهای مسلح هستم بهم برگه نمیدن دوتا ک ...

منم دو تا بیمه تکمیلی دارم یکی از طرف شوهرم یکی هم از اداره خودم والا الان مال نازایی چون بچه دومم هست اداره خودم قبول نمیکنه از شوهرم استفاده میکنم ولی بقیه مدارک هم نگاه میکنم کدوم بیمه مون سقف پرداختش بیشتره به اون میدم البته برای عکس رنگی چون زیاد بود دو بار برگه گرفتم 😬نگاه کن کدوم بیمه برات بهتره اگر سقف اونکه از طریق مادر همسرت هستی بهتره خوب دیگه نیاز نداره هزینه نکن 

راستش نظرم رو بیمارستان نیکان هم نزدیکه هم راحتم دختر عمو و پسر عموم پرسنل محب کوثر هستن انفاقن ولی ...

چه بهتر همونجا برو خیلی خوبه نزدیک بودن ولی بیمت قبول میکنه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
منم دو تا بیمه تکمیلی دارم یکی از طرف شوهرم یکی هم از اداره خودم والا الان مال نازایی چون بچه دومم ه ...

اها درسته

این ارتش خوبه واسه دارو اینا ولی سونو ها رو نمیده

حالا نمیدونم سونو بیرون رو بده نده چجوریه

گرفتن دو برگه سخت نیست؟ خناهرشوهرم میگفت راحت نمیدن دوتا برگه برای بیمه