2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046229 بازدید | 684505 پست
خواهرم منم اون موقع هیچ علامتی نداشتم چند روز بعد از سونو قلب تهوعی سراغم اومد که مسلمان نشنود کافر ...

من هیچ علامتی جز تکرر ادرار ندارم هیچ هیچ الان دلم میخواد فقط قلبشوبشنوم خیلی استرس دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نمیشه بهشون نگین؟چرا انقدر  عذابت میدن؟

این زنداداشم ومادرش یه فتنه این.بفهمه یه دقیقه بعد قراره یه لیوان آب بخوری کاری میکنه نتونی.انقدرحسودوبیشعوره.از روزی اومده آسایش نداریم از دستش دوبه هم زن.شوهرم پشتم نیست میگه بهشون.ببین بدبختی منو مردم ازدست شوهرشون گله میکنن که همه چی رو به خونوادش میگه .واسه من هرچی بشه میزاره کف دست خونوادم ولی به خونواده خودش چیزی نمیگه  .هیچکی از iuiواینا خبردارنشد

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان من یک هفته ای هست شیاف نمیذارم.چون گیر نمی اومد سیکلوژست. دو تا دکترم هم توی شهرستان گفتن ک ...

عزیزم من جای شما باشم میرم شیاف هم میخرم برای محکم کاری چون دو قلو هستن

بله میزان پروژسترون اگر بالا باشه جلوی انقباض و درنتیجه کوتاه شدن احتمالی طول سرویکس رو در اغلب موارد میگیره

به نظرم فرتیژست بگیر، منم همین کارو میکنم 

من هیچ علامتی جز تکرر ادرار ندارم هیچ هیچ الان دلم میخواد فقط قلبشوبشنوم خیلی استرس دارم

عزیزم حتما می شنوی شک نکن

یادمه همزمان با من یکی از دوستان جنین بلاست انتقال داده بود همون رویان، و + شده بود با بتا بالا

سونو قلب یه کم زود رفت،فقط ساک دیده بودن، جنین ندیده بودن، چه قدر طفلی گریه کرد و حالش بهم خورد، اما دیگه چاره ایی نداشت جز صبر کردن، گفته بودن 10 روز بعد بره داپلر، و خدا رو شکر دو قلو بودن😍😍😍😍😍

این زنداداشم ومادرش یه فتنه این.بفهمه یه دقیقه بعد قراره یه لیوان آب بخوری کاری میکنه نتونی.انقدرحسو ...

عزیزم،جمله اخرتو متوجه نشدم یعنی خونواده شوهرتم خبردار نشدن از ای یو ای ولی خونواده خودت فهمیدن؟

عزیزم حتما می شنوی شک نکن یادمه همزمان با من یکی از دوستان جنین بلاست انتقال داده بود همون رویان، و ...

واسه منم ۳روزست و گرید بی خیلی میترسم ک قلب نداشته باشه یه عالمه تو این یه هفته خوشحال بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
واسه منم ۳روزست و گرید بی خیلی میترسم ک قلب نداشته باشه یه عالمه تو این یه هفته خوشحال بودم

بسپار به اون خدایی که مراقبه خودتو نی نیته، توکل کن

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
بسپار به اون خدایی که مراقبه خودتو نی نیته، توکل کن

من همش توکلم بخداست اماازسقط میترسم مادرو پدرم همسرم و خانوادش ازخبربارداریم کلی خوشحال شدن نگرانم

من همش توکلم بخداست اماازسقط میترسم مادرو پدرم همسرم و خانوادش ازخبربارداریم کلی خوشحال شدن نگرانم

همین نگرانی کلی روی اون طفلی اثر میذاره، آرامش شماست که قلب خوشگلشو میسازه، اصلا به بقیه فک نکن، خدا همه رو حفظ کنه، اما الان وظیفه مهمت، آرامشیه که بتونی به اون جنینه در حال تکامل بدی، پس بیشتر نفس عمیق بکش تا بیشتر بهش اکسیژن برسه و قلب قشنگش تشکیل بشه، اولویت اولت جنین توی شکمه، نه پدر و مادر همسرت.

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عزیزم،جمله اخرتو متوجه نشدم یعنی خونواده شوهرتم خبردار نشدن از ای یو ای ولی خونواده خودت فهمیدن؟

آره گلم شوهرم مخالفه خونوادش درمورد درمان واینامون چیزی بدونن.ولی میگه پدر ومادرت بدونن مادرت بیاد پیشت.اونام با برادرم تویه ساختمونن کلن تقی به توقی بخوره همه خبردارمیشن.منم میگم هیچکدوم ندونن من راحت ترم گوش نمیده 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
انشالله راستی زینب جون من ۷دی وقت سونو دارم از استرس دارم میمیرم ک نکنه قلب تشکیل نشه یاهرچی تهوع ند ...

عزیزم دقیقا مثل همیم! منم پنج هفته و سه روزمه برا هفت دی هم نوبت سونو دارم

من فقط سردرد و حالت خستگی دارم، میگن حالت تهوع از هفته پنج ب بعد شروع میشه

خــــدا امیــد من است...
عزیزم دقیقا مثل همیم! منم پنج هفته و سه روزمه برا هفت دی هم نوبت سونو دارم من فقط سردرد و حالت خستگ ...

عزیزم تبریک میگم انشالله ک بارداری خوبی رو پشت سر میذارین من هیچ حالتی از بارداری ندارم واقعا

همین نگرانی کلی روی اون طفلی اثر میذاره، آرامش شماست که قلب خوشگلشو میسازه، اصلا به بقیه فک نکن، خدا ...

من واقعا تحت استرس بودم تواین مدت انشالله ک سالمه وقلب کوچولوش میتپه

آخه راست گفت همه چیو شگفت زده شدم ولی خیلی ترسیدم

عزیزم این جور افراد معمولا فقط دوسه تا چیز از گذشته ات میتونن بگن که تازه اگه اونم درست باشه از چیزهایی استفاده میکنن که بعد مکان ندارن و میتونن جابجا بشن و اطلاعاتی از گذشته شما بدن، اما اصلا و‌ ابدا هیچ اطلاعاتی از آینده شما نمی تونن پیدا کنن، مطمئنا هیچ کس غیر از خداوند از آینده انسانها خبر نداره، پس بهتره به جای ترس و‌تکیه بر حرفهای بی اساس ایشون به خدا توکل کنی و صبر کنی تا انشالله مشکل شما هم حل بشه، عزیز دلم بهتره همون جور که دوستای دیگه گفتن دیگه سراغ این جور افراد نری چون فقط ارامش زندگیت رو‌بهم میریزی، بهتره فقط از قدرت خداوند کمک بگیری که بالاتر از اون‌چیزی نیست، امیدوارم سلامت و‌در ارامش باشی و به آرزوهای قشنگت برسی💖💖💖

سلام گلم، ایشالا که مثبت میشیم، هم ما هم بقیه که تو سیکلن. آره جالبه، دکترم گفت از یکشنبه روزی ذو آم ...

ایشالله عزیزم

راستش دکتر گفت روزی یکی ولی داروخونه پرسید ۲تا سرنگ واسه هر روز یا یک سرنگ. فکر کنم یه دونه شو میگفت تو یه سرنگ می خوای بزنی یا همون یه دونه رو نصف کنی چون جاش گلوله میشه. از روز انتقال هم دکترم ۲ تا شیاف پرژسترون روزانه داده و گفته آمپول رو ۳ روز یا بار بزنم

از دکتر در مورد تغذیه پرسیدم گفت کاملا عادی باش اصن هم فکر نکن انتقال داری همونطور که همیشه هستی