2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
وااااااایی آره میبینی چه زود گذشت 🌹🌹🌹🌹دلم تنگ میشه برای این قسمتش که تهوع ندارم😅😅😅🙈🙈🙈 آخ ...

واي چه تهوعي داشتي 😖

پس دلت تنگ شده واسه تهوع انشاالله ني ني بعدي 😝😝

انشاالله به سلامت زايمان كني 

ممنوووون از دعات دوست عزيزم 🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک میگم انشالله ک بارداری خوبی رو پشت سر میذارین من هیچ حالتی از بارداری ندارم واقعا

عززززيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله سالم ني ني رو بغل كني 

دنبال حالت نباش انشاالله اصلا تهوع نداشته باشي مثل بعضي از ما 

😍🥰🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من همش توکلم بخداست اماازسقط میترسم مادرو پدرم همسرم و خانوادش ازخبربارداریم کلی خوشحال شدن نگرانم

وایی دقیقا منم مثل شمام

خواهر همسرم اخر خرداد خبر داد بارداره البته فقط بمن گفت ازمایشش‌مثبت شد و بنده خدا قلب جنین از کار افتاد الان انقدر میترسممم

اون طفلک روحیش خراب

هنوز نگفتیم بهشون

ولی واقعا مهربونه خوشحال میشه کم کم باید بگیم

خیلی خوشحال شدم شرایطمون مثل همه

ایشالله جفتمون صدای قلب میشنویم و راحت بارداری خوبی ادامه میدیم

همینطور همه خوشگلا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم ان شاالله که مشکلی نیست اگر هم پریوده که فردا اول صبح زنگ بزن که وقتت تلف نشه و سریع بیایی هر ...

زینبی جان من دیشب رفتم سونو ضخامتم ۵.۶ بود بعد همه چی رو برا اون دکتر توضیح دادم گفت اوضاع رحمت نرماله بعد گفت این پریود نیست و در حد همین دو سه قطره است که دیدی.و بخاطر تغییر هورموناست.و تبدیل به خونریزی کامل نمیشه .بزار سر موقع پریود شدی زنگ بزن نوبت بگیر .ولی من الان کامل خونریزی دارم زینبی جان.چیکار کنم.بنظرتون دوباره برم یه دکتر دیگه و سونو بشم یا همین الان زنگ بزنم رویان؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

دختر کلا من رفتم دکتر

سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین

گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی بلند شو و مل روز ده دقیقه تو خونه قدم بزن

بعد شیاف‌و قرص ادامه بده

یسری ازمایشم نوشت و گفت دو هفته دیگه بیا

اها ازمایشا ایدز و هپاتیت و ایناست که من تیر داده بودم

دوباره باید تکرار کنم

بعد جونم بگه براتون

اها اها این دکتری که تصمیم دارم برم برای زایمان هم زنگ زدم گفتم ای وی افی‌هستم گفت با سونو قلب زنگ بزن وقت بگیر بیا پریرش میکنیم

اخه این دکتر الانم خیلی پولکی مطبش شلوغ گفتن اگه میخواهی بی نوبت بری وی ای پی بیا

خلاصه منم رفتم جای ویزیت ۵۰ گفت ۱۵۰ گفتم باشه

ولی نامردا جای سونو ۱۱۵ از من ۳۴۵ گرفتن

خدایی واسه ی ویزیت که نوبت نشینم ۵۰۰ پیاده شدم

واقعا پولکی بودن دکتر بده 

خلاصه یسوال دیگه هم دارم دختر گلا بنظرتون بیمه تکمیلی کنم؟ الان میکنن؟ خوبه؟ 

من از طرف مادرشوهرم بیمه نیزوهای مسلح ارتش هستم سونو مطبو نمیده

میخوام ببینم تکمیلی‌بودم ویزیت و سونو دیرویو بخشیش رو میداد؟ 

ببخشیدا زیاد حرف زدم

عزیزمی هر سوالی داری بپرس دو تا جنین سه روزه بله باردار شدم یه دونه گل پسری دارم 

سلام زينب جان ي سوال داشتم من دوازده 9ي امپول mmrزدم دکترم بهم گفت حداقل يک ماه بعد بيا براي شروع داروهاي پانکچرت ولي من وختي توي نت سرج کردم سه ماه بعد بايد بري بنظرت چيکار کنم ؟ تو دو راهي هستم ميترسم بعد يکماع برم دور از جون زبونم لال بچم کور کر لال بشه چيکار کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دختر کلا من رفتم دکتر سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی ...

سلام عزيزم بيمه تکميلي فکر کنم ويزيت رو نميده ولي سنو رو ميده دکترت کيه ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزيزم بيمه تکميلي فکر کنم ويزيت رو نميده ولي سنو رو ميده دکترت کيه ؟

من پیش دکتر صفار زاده میرم

مرسی عزیزم

میگم الان بیمه میکنه تکمیلی؟ نمیدونم بیمه کنم یا نه

اخه میگم اگه مثلا بیمه کنم نمیان بهم دوتا مدرک بدن یدونه تکمیلی یدونه ارتش

پس پول ندم بیخور

عزیزم تمام مقالات میگه بالای 90 درصده  80 د صد آزمایش خون غربال + سونو هست پریناتولوژیست رویا ...

من چیکارکنم پری بیاد؟

درهمون حدچندقطره ی که دیروز اومد اونم قهوه ی ببخشیدالبته...

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
وایی دقیقا منم مثل شمام خواهر همسرم اخر خرداد خبر داد بارداره البته فقط بمن گفت ازمایشش‌مثبت شد و ب ...

اخی عزیزم طفلی...انشالله من ک روزشماری میکنم تا۹روز دیگه ممنون انشالله بارداری خوبی داشته باشید

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو