2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
خودمم ترسیدم به خدا خیلی عجیب غریب بود واسم

دختر گل کاش به جای جادوگر پیش یکی میرفتی بهت یکم آرامش بده دلم میسوزه میبینم اینقد داری اذیت میشی واقعا پیام هات رو می خونم ناراحت میشم گاهی هرکسی تو زندگی به کمک احتیاج داره اون کمک می تونه یه مشاور یا یه دوست خوب باشه ولی قطعا جادوگر نیست هرچی گفت از ذهنت پاک کن و دیگه وسوسه نشو بری سراغش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم دست نبر تو سیکلت صبر کن طبیعی بیاد 

اخههه خیلی بد شو 

ببین من ماهای قبل خودم ۲۷ و ۲۸ چری میشدم بعد پانکچر که دکتر بهم آمپول داد ۵ روز بعدش شدم که ۲۱ بود بنظرت احتنال داره فردا اینا بیاد😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه زنگ بزن ابن سینا بپرس آمپول بزنی یا صبر کنی

زدم امروز گفت مطمئنی باردار نیستی گفتم بله گفت تا شنبه نشدی بیا سونو شو شاید کیست باشه 

ولی من تاحالا کیست نداشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دختر گل کاش به جای جادوگر پیش یکی میرفتی بهت یکم آرامش بده دلم میسوزه میبینم اینقد داری اذیت میشی وا ...

تلفن زدم بهش دوستم ، عزیزم من دارم کارایی میکنم عجیب و غریب انگار گم شدم کلا ، چشمام تار میبینه انقدر گریه کردم قید همه چیو زدم میدونی دلم میخواد مادرشوهرمو خفه کنم همش صدای خنده هاش تو گوشمه ، شوهرمم همینطور ،امروز سالروز عقدمون بود شوهرم پیام داد کلی پیام عاشقانه رفتم تو فکر به خودم گفتم لعنتی زدی بچه منو کشتی اونوقت روت میشه دم از عشق و عاشقی بزنی ،حال دلم خوب نیست و شاید باورت نشه برام مهم هم نیست فقط از خدا مرگ میخوام میام اینجا فقط با شماها حرف میزنم بعدش پشیمون میشم میگم اینا چه حرفایی هست که میگم جای دیگه ای هم ندارم تازه اطرافیانمو شناختم تازه فهمیدم کسی دوست واقعیم نبود و ..ببخشید عزیزم ..

مرسی عزیزم چشم حتمن دست گلت درد نکنه❤️

من مویز رو هر روز مثلا ده تا دونه میخوردم 

بادام درختی هم همین طور مثلا پنج تا دونه 

پسته رو خیلی کم بعضی روزا چون گرمه 

گردو با پنیر دوتا دونه 

بیشتر صبحونه کره مربا به میخوردم تا یبوست نشم 

میوه هم زباد میخوردم 

سالادم هر روز با کمی روغن زیتون 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
تلفن زدم بهش دوستم ، عزیزم من دارم کارایی میکنم عجیب و غریب انگار گم شدم کلا ، چشمام تار میبینه انقد ...

الان تو اوج بدبینی هستی حق داری دل چرکینی برو با یه مشاور صحبت کن هم تخلیه میشی هم کمکت میکنه زندگیتو بسازی حیفه الان که شوهرت به سمتت اومده از خودت برونی اش. 

6 تا شونه تخم مرغ😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣، عجب همتی خدا خیرت بده کلی خندیدم  منم که هایپر بودم اون ...

نه دقیقا شیشتا که😄😄ولی فک کنم دو تا رو کااامل خوردم.تو دو هفته

چی میگی تو😤😤😤😤