2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
😐😐😐ینی دروغ گفتن؟

قرار بود برام بلاست انتقال بدن روزی که رفتم هیچی بهم نگفتن از جنین شناسم پرسیدم گفت کیفیت جنینات خوبه در صورتیکه در عرض دو روز فقط اندازه یه روز رشد کرده بود، این میشه دروغ دیگه، اقلا اگه راستشو بگن آدم خیلی دل نمیبنده ولی وقتی میگن خوبه توقعت بالا میره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا چه کار خوبی کردی  دوستم ولی نگران نباش ایشالله بقیه جنین هات خوب هستن شاید اگه ۳ روز ...

قربونت

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه

هم دکتر خودم هم جنین شناس گفتن فقط بلاست باید انتقال بدم دیگه توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂😂😂 مگه هایپر شده بودی؟  چند تا تخمک داشتی؟

😆😆😆😆 بعد مصرف شیشتا شونه تخم مرغ تازه فهمیدم که این برا پانکچر خوب بوده..تازه اونم نه برا منی که دارو ندارم هفت تخمک بود😅😅

نه والا هایپری چیزیم نبود..ماماهه تاکید کرده بود فکر کردم خیلی حیاتیه خوردنش

چی میگی تو😤😤😤😤
زیزی خوشکلم خوبی.😍😍😍نینی خوبه😙 تخمکام بی کیفیتن...اینطور جنین شناس گفت ...گفت اسپرم عالیه😉 ...

قربونت مریم جون شکر خدا خوبیم

ان شاءالله طبیعی باردار میشی مهربونم ی بارداری بی خطر و موفق

خدا جونم شکرت...
زی زی جان شکمت و گرم نگه دار وقتی سردش میشه خودش و جمع میکنه منم تازه فهمیدم دلیل سفت شدنام و  ...

ممنون راهنماییت عزیزم 

ان شاءالله این چند ماهم به سلامت سپری بشه

خدا جونم شکرت...

@زینبی_بابا    

عزیزم عصر رفتم مطب دکترم بهش حرفای جنین شناسو گفتم، گفت من اینهمه تاکید کردم جنین بلاست فقط انتقال بدن بازم کار خودشونو کردن، گفتم برای پی جی دی گفت اصلا صلاح نمیدونم، گفتم آزمایش خاصی هر کاری که لازمه انجام میدم قبلش گفت نه فقط باید جنین بلاست انتقال بدی، دیگه بهم ال دی داد گفت ده روز دیگه برم آمپول سینافکت بهم بده تا حالا نزدم

دیگه برای هیسترو اصرار نکردم چون خیلی تکلیف جنینام روشن نیست بیخودی برم رحممو دستکاری کنمو هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه شنبه میشه چهاردهم انتقال ولی شاید زودتر برم

انشاالله که خوش خبر باشی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه هم دکتر خودم هم جنین شناس گفتن فقط بلاست باید انتقال بدم دی ...

آها تهران نیستی

چون جنین هات اونجا هستن نمی شه الان که جنین داری هم بیای تهران وگرنه شاید بهتر بود با یه دکتر تو تهران مطرح میکردی چون همدان به تهران نزدیکم هست. البته که اینجا هم ما پناه بر خدا خودمونو میسپریم

@زینبی_بابا     عزیزم عصر رفتم مطب دکترم بهش حرفای جنین شناسو گفتم، گفت من اینهمه تاکید ...

آره عزیزم الان که به یه دلیلی رسیدی نرو انگولک نکن خودتو 

جونتو از سر راه که نیاوردی. ایشالله این دفعه حتما مامان میشی بی دردسر 

آره قطعا نخواستن روحیه ات اون زمان حساس خراب بشه. کدوم مرکز بودی عزیزم؟

من همدان میرم عزیزم

بیمارستان فاطمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها تهران نیستی چون جنین هات اونجا هستن نمی شه الان که جنین داری هم بیای تهران وگرنه شاید بهتر بود ...

آره خب حیفیم میاد جنینامو ول کنم بیام تهران، بعد اینجا خلوتتره راحت ترم، میدونی اینجا هم خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن باید ببینم خدا برای من کی میخواد ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40