2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
منم پیش هر زنان رفتم گفته مشکل داره، خود زنان رویان میگه مشکل داره و ارولوژی اونجا میگه نه بد نیست!& ...

جالبه تو معیار های WHO مستقیم گفته تعداد زیر 20 میلیون در هر ميلي لیتر یعنی مشکل ناباروری 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هر گفت اینو بهش بگو تا الکی اعتماد به نفس ندن بهم این آقایون😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز من اومدم الان میگین این مونا حامله میشد میزایید دست از سر گروه ورمیداشت 😌😌بچه ها هرروزی که میگذره غمگین تر از روز قبلم میشم ، انگار هی داره عمیق تر میشه ، همسایه طبقه پایینمون نوزاد داره از صبح که بیدار شدم داشت گریه میکرد منم با اون گریه میکردم چندبار خواستم برم دم خونشون هی به خودم گفتم زشته بابا بشین سرجات با این قیافه داغونت میترسن ، نرفتم خلاصه ولی خیلییییی داغونم 

سلام دوستان صبحتون بخیر ... نمیدونم چطور سوالم مطرح کنم..دوشنبه روز شروع پریودیم بود که فقط لکه بین ...

عزیزم اگر میتونی برو دکتر ببین چرا این قدر طول کشیده ولی قاعدتا با خون ریزی روان حساب میشه 

یادمه یک بار منم لک داشتم ولی رفتم سونو گفت دیواره کاملا ریزش کرده، خیلی تعجب کردم

عزیزم گاهی خودم هم شک میکنم از بس میگم به این ربطی نداره، به اون ربطی نداره  ولی واقعیت اینه ج ...

واقعا زینب جان معجزه ست آخه من 6سال پیش با iuiحامله شدم و حتی یکدونه هم قرص آمپول و شیاف تا زایمانم استفاده نکردم اما الان یک سری میکرو شدم با کلی دارو منفی شدم اصلا باورم نمیشد مگه میشه آخه حالا هم توکل بر خدا کاش دوباره معجزه بشه 

دوستان که بارادرید برا سوزش سردل و رفلاکس دکتر چه دارویی بهتون داده ؟؟؟ من خیلی معده ام رفلاکس داره ...

مال من زیاد نیست تحمل میکنم فعلا 

ولی فکر کنم رانیتیدین خوبه و پنتوپرازول

حتما از دکترت زنان بپرس