2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما لک لانه گزینی دیدی؟ از علایمت بگو لطفا 

نه عزیزم من در حد ترشح کرم تیره دیدم روز ۱۳ اینا

علایم راستش من دوتا ای یو ای منفی داشتم دقیقا مثل اونا

سینه درد و حس‌پریودی

استراحت ۴روز اول کامل کامل بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
کامپکت البته 4 روزه هست  کاش میپرسیدی به اون مرحله رسیدن یا نه؟  چی بگم گلی نظرات در مور ...

ممنون عزیزم، راستش کامپکت رو بلد نبودم فقط گفت مورولا شدن به بلاست نرسیدن

چقدر ذوق کردم برای این 15تا جنینم گفتم خوبه هشت سلولی a هستن حتما خوبن ...

بهش گفتم ممکنه مشکل ژنتیکی داشته باشن گفت اون باید بررسی بشه و زمانبره ولی به نظرم فعلا نیاز نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای وای آخه چرا؟ پس ممکنه گرید آ هم به بلاست نرسه 😭

شانس منه😔😔😔

یعنی روزی که فهمیدم 15تا جنین a دارم گفتم دیگه حتما نتیجه میگیرم اما نشد ... فعلا که از 6تاش یه دونشم نرسیده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم...من دوبار پانکچر کردم تخمکام ضعیفن  و کم و جنین رشد نمیکنه دیگه گذاشتم کنار درمان دک ...

انشاااالا....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
@زینبی_بابا     میدونی چی شده زینبی جون؟ امروز رفتم با جنین شناس صحبت کردم، گفت قرار بو ...

ربطی نداره شادن جان 

مال من یکیش بلاست بود دو تاش مورولا نگرفت یک خانمی فقط یک مورولا داشت مال اون گرفته 

بنظرم شرایط رحم خیلی مهمه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ایشالله هر چی خیر فردا میرم دکتر و سونو

یعنی فردا سونو کنی مشخص میشه برا چندقلویی؟

راستی منم امروز دقیقا 16انتقالمم.باهم بودیم پس😄

من چهارشنبه13آذر انتقال داشتم.شما هم همینطور؟

چی میگی تو😤😤😤😤
مال منم قرار بود هچینگ کنند معلوم نیست کردند یا نه چون تو پرونده م ننوشتن ولی گفتند هچینگ شده 

والا بخدا راستشو بگن خیلی بهتره تا اینجوری اننقال بدن، انشاالله که شما مثبتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم...من دوبار پانکچر کردم تخمکام ضعیفن  و کم و جنین رشد نمیکنه دیگه گذاشتم کنار درمان دک ...

ان شالله عزیزم..خوده دکتر بهم گفت خودتو درگیر این اعداد و ارقام نکن..خدا بخواد میده نخوادم نمیده

از دعا و تلاش ناامید نشو گلم...برات آرزو میکنم خیلی زود به خواستت برسی

چی میگی تو😤😤😤😤
شانس منه😔😔😔 یعنی روزی که فهمیدم 15تا جنین a دارم گفتم دیگه حتما نتیجه میگیرم اما نشد ... فعلا که ...

الهی این ماه طبیعی باردار بشی عزیزدلم

منم خوشحال بودم که گرید آ هستن پس ممکنه بلاست نشن؟ 😢 دیگه وقتی آ هستن چه مشکلی هست که ممکنه رشد نکنن بچه خوبی باشن با مادرشون همکاری کنن 

ای جانم چقدر عالی بسلامتی عزیییزم ایشالله 🥰🥰

سلام عروس کوچولو منتظر جوابت بودم چقدر خوشحال شدم که مثبت شديمشکل از خودت بود يا شوهرت بيمارستان خصوصي بود ؟ باورت شايد نشه چقد خوشحال شدم برات

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون