2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
پریسا جان من رنگ بارداری شیمیایی هم ندیدم حتی ادامه بده به تقویت همسرت عزیزم واسه همسرم اصلا اصلا ...

زینبی جان خوبی؟ من امروز هفدهمه دورمه اما خون دیدم.یعنی پریود شدم ؟ چرا اینطوری شده؟ مثل پریود قبلی هیچ علایمی از پریود هم ندارم.شوهرم همش میگه شاید بارداری و افتادی به خونریزی😞😞 

نمیدونم چیکار کنم.زنگ بزنم به رویان یا نزنم.از طرفی هم الان نوبت دندون پزشکی هم دارم.داروخونه های اطراف هم همشون بستن که بخوام بی بی چک بگیرم و خیال شوهرم رو راحت کنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، پس حدست درست بود، انگار تعارف کردم و همون موقع واقعیت رو نگفتن خوب مورولا یعنی سه روزه، ...

دقیقا عزیزم

نه مورولا میشه چهار روزه، گفت سه روزه بودن جنینات توی این دو روز اندازه یه روز رشد کردن

یعنی خیلی ناامید شدم میگم نکنه اون 9تا هم خوب نباشن، دکتره گفت ظاهرا خوبن تا رشدشون ندیم نمیشه نظر داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، به ما گفتن تا 4 بعد از ظهر اگر خون دیدید ( خون کامل نه لکه) امروز میشه روز اول و اگر صبح ...

تماس گرفتم ..بهم گفتن که باید کامل خونریزی داشته باشم ....ممنون دوست خوبم از راهنماییتون..والا بدون اطلاع میرفتم تو این شرایط بد هوا. از یه شهر به شهر دیگه رفتن خیلی سخت شده..بازم ممنون 

سلام عزیزم، پس حدست درست بود، انگار تعارف کردم و همون موقع واقعیت رو نگفتن خوب مورولا یعنی سه روزه، ...

فرقش با سه روزه چیه؟ یعنی بعد از گذشت یکروز دیدن رشد نکرده و بعدش انتقال دادن؟ 

زینبی جان خوبی؟ من امروز هفدهمه دورمه اما خون دیدم.یعنی پریود شدم ؟ چرا اینطوری شده؟ مثل پریود قبلی ...

عزیزم چه قدر خون دیدی؟ قطع شده یا ادامه داره؟ 

پریود دوم بعد از انتقاله؟؟!! 

اگه جریان داره که یعنی پریود زودرس و حتما باید سونو بشی و بررسی بشه 

اگر یه لک کوچیک صورتی یا قهوه ایی هست که تکرار هم نشه یعنی لانه گزینی، که حتی بی بی هم بزنی نشون نمیده الان روز 17 

شاید هم نزدیکی داشتی بهت فشار اومده 

ولی اگر ادامه دار بود یا تکرار شد حتما حتما هم زنگ بزن هم باید بررسی بشی 

مرسی عشقم چشم حتمن شما هم دعا کن قلبش تشکیل شه ایشالله زوده زوووده زود قسمت خودت و بقیه

ایشالا خیلی زود صدای زیبای قلبش رو میشنوی و لذت میبری موقعی که صدای قلب دخترم رو برای اولین بار شنیدم فهمیدم زیباترین صدای دنیا همینه 

عزیزم 😍😍😍😍😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃  ان شاالله به سلامتی بغلشون کنی 😍 😍 😍 😍

ممنون زینب جون،یعنی واقعا باردارم؟؟؟

هنوز باور نکردم،منتظر فردام که برم آزمایش بدم و خیالم راحت بشه

دقیقا عزیزم نه مورولا میشه چهار روزه، گفت سه روزه بودن جنینات توی این دو روز اندازه یه روز رشد کردن ...

کامپکت البته 4 روزه هست 

کاش میپرسیدی به اون مرحله رسیدن یا نه؟ 

چی بگم گلی نظرات در مورد 5 روزه و 3  روزه انتقال دادن خیلی متفاوته 

واسه منو همون روز انتقال از فریز در آوردن و دیگه اطلاع ندارم چند ساعت چک کردن یا نه 

ولی حتما بتونم جنین شناس رو ببینم سری بعدی که نوبت دکتر دارم برات میپرسم 

فرقش با سه روزه چیه؟ یعنی بعد از گذشت یکروز دیدن رشد نکرده و بعدش انتقال دادن؟ 

نمیدونم گلم، فقط جنین شناس مرکزی که دوستمون میره میدونه چی کار کرده، اونم از روی مطالبی که تو پرونده ثبت می کنن

ممنون زینب جون،یعنی واقعا باردارم؟؟؟ هنوز باور نکردم،منتظر فردام که برم آزمایش بدم و خیالم راحت بشه

عزیزم وقتی کلی تکون خورد شاید باورت بشه 

منم تازه دارم باور میکنم و هنوزم کسی بهم میگه زن باردار که مثلا نیاید این جور کنه و اینا برام عجیبه میگم یعنی با منه؟؟!!! 

بچه ها پستم فکر کنم نیومده درست ندیدم مثبت شد ۹۰۰ شد بتا

عزیییییزم😍😍😍😍😍مامان بابا شدنتون مبارک

ان شالله به سلامتی دنیاش بیاری و کییییف کنین

همون لحظه که گفتی حسه خوبی به آزمایشگاهه داری حدس زدم که محاله این حس الکی باشه..مطمئن بودم مثبتی

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم وقتی کلی تکون خورد شاید باورت بشه  منم تازه دارم باور میکنم و هنوزم کسی بهم میگه زن بارد ...

اونقدر توو تمام این سالا هر ماه و هر ماه توو ذوقم خورده،باورش برام سخته.😢😢😢😢