2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
چرا دوبار آی یو آی، یه بار هم میکرو کردیم، فعلا یه بسته دیگه دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم واقعا، میگ ...

پریسا جان من رنگ بارداری شیمیایی هم ندیدم حتی

ادامه بده به تقویت همسرت عزیزم

واسه همسرم اصلا اصلا هیچی تغییر نمی‌کرد، باز ادامه دادم، میگفتم شاید نیم درصد جلوی آسیب به اسپرم گرفته برای من کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا    

میدونی چی شده زینبی جون؟

امروز رفتم با جنین شناس صحبت کردم، گفت قرار بوده برات بلاست انتقال بدیم اما بعداز دو روز مورولا شدن یعنی یه روز رشدشون عقب بوده دیگه همونجوری انتقال دادیم گفتیم شاید تو رحمت رشد کنن گفت سریه بعد فقط بلاست برات انتقال میدیم اگه نرسیدن دیگه هیچی

ازین 15تا جنینم 6تا ذوب کردن سه تاش که از بین رفته سه تاشم تا مورولا رشد کردن، چشمم آب نمیخوره از اون 9تا چیزی دستمو بگیره😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان از آنا جون چه خبر؟ من مدت زیادی تاپیک رو جک نکردم. خیلی پیام اومده

سلام عزیزم، آنا جون فقط گاهی میرسه سر بزنه بهمون و هر وقت هم بتونه جواب دوستان رو میده، فقط باید صداش کنی

خیلی هم التماس دعا داره

@زینبی_بابا     میدونی چی شده زینبی جون؟ امروز رفتم با جنین شناس صحبت کردم، گفت قرار بو ...

سلام عزیزم، پس حدست درست بود، انگار تعارف کردم و همون موقع واقعیت رو نگفتن

خوب مورولا یعنی سه روزه، یعنی اصلا رشد نکردن

بعد دیدن رشد نکردن و انتقال دادن؟؟ کاش همون سه روزه انتقال داده بودن

والا برای منم همشون هشت سلولی a هستن که این سری 6تاشونو ذوب کردن که به بلاست برسن مثلا که سه تاشو ان ...

مال منم قرار بود هچینگ کنند معلوم نیست کردند یا نه چون تو پرونده م ننوشتن ولی گفتند هچینگ شده