2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مباررررکت باشه گلم، گفتی یخ میکنی همونجا فهمیدم مثبت شدی، ان شاالله نی نی سالمی خدا بهت ببخشه

ممنونم عزیزم

مرسی

ایشالله واسه همه

برام دعا کنید خوب پیش بره همه چی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
البرزی یعنی اعتقادی به زنتیک اسپرم نداشت؟بخدا نمیدونم چرا مستقیم پیشنهاد اهدایی داد؟یعنی با دی اف ای ...

البرزی نمیدونم واله.....فکر کنم میدونه چیه اما قبول نداره اصلا جز ازمایش ها یی که میده نیست.اما واقعا سی دی مارکرها رو میگفت چیه؟؟؟؟!!!!!!!

من یکبار گفتم ازمایش سی دی مارکر ها برای خودم و دی اف ای برای اسپرم همسرم میخوام گفت چی !!!!دستیارش  و منشی چندین سالش اصلا نمیدونستن چیه!!!

اصلا دی اف ای برای چیه؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها پستم فکر کنم نیومده درست ندیدم مثبت شد ۹۰۰ شد بتا

عزيزم خيلي خيلي مبارك باشه خدارو صد هزارمرتبه شكر 

انشاالله بارداري سالم داشته باشي و ني ني رو سالم بغل كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی شادن جون،ان شاالله به همین زودیا بیای بیبی چکت رو بذاری و ما ذوق کنیم.😍😍😍😍😍

انشاالله، ممنون عزیزمممم😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وااااااایی هومت عاااااااااالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️