2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
ایشالا دوقلو باشه برات دعا میکنم دو قلو باشه سه قلو بارداریش خیلی پرخطره ولی ایشالا ۲ قلو ان😍😍😍😍

ممنونم عزیزم..آره خودمم از سه قلویی میترسم که بدنم نتونه تحمل کنه..آخه کمی لاغرم هستم

ولی این روزا اینقد با سه تاشون حرف زدم که دلم نمیاد یکیش حذف شه😄

به هر حال هر چی خواست خدا باشه..هر چندتا هستن سالم به دنیا بیان فقط

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا برام ۳۰ ام نوشتن

شما روز پنج مثبت شدي من جات بودم صد دور از داده بودم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
فرهی رسما دیوانست یبار ما اوایل ازدواجمون رفتیم ویزیتش با مورفوی 2% و حرکت a 2% اسپرم  همه ...

کلی خندیدم گفتی شاد اومد بیرون، قیافه شوهرم یادم افتاد وقتی از مطب ارولوژی ها میاد بیرون شاد و بادی در گلو، وقتی هم من میرم زنان میام بهش میگم دکتر گفت مشکل داری اوقاتش تلخ میشه!!! خخخخخ

من با مزخرفات این دکترا حالا چند سال هم کاندوم استفاده کردم بی جهت و بی دلیل، واقعا خدا بهشون انصاف بده

انشالله اولین انتقال مامان میشی عزیزم آره اسپرمش خوبه ولی خیلی جنین تشکیل نشد     همه ر ...

عزیزم من الان دارم از ابن سینا میام انتقال ا‌ولم هست دکتر گفت بلاست انتقال میده و فقط یکی هم انتقال میده 

من پرسیدم ۳ روزه بهتر نیست گفت من صلاح میبینم بلاست باشه حالا دلیل رو نگفت

یعنی خیلی به ایران و آمریکا و‌ این مرکز اون مرکز نیست هر پزشکی روال خودش رو داره با توجه به شرح حال بیمار

سلام دوستان صبحتون بخیر ...

نمیدونم چطور سوالم مطرح کنم..دوشنبه روز شروع پریودیم بود که فقط لکه بینی داشتم تا به امروز ...با این حساب امروز روز سوم پری هستم .آیا درسته؟؟ اخه.میخوام برا انتقال دوباره اقدام کنم .نوبت ویزیت بگیرم یا نه صبر کنم  پری کاامل بیاد