2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
بمن گفتن ۲-۳ روز بعد ممام طولانی و با اب داغ نباشه نشاسته گفتن بخور صبحها با اب سر مخلوط کن و این ...

روز چند انتقالي گلم ؟ چند بار از سوم پريودت تا روز پانکچر سنو شدي ؟ چ امپولايي زدي ؟ ببخشيد زياد پرسيدم اخه منم منتظرم  

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
منم تا حالا هرچی اورولوژی دیدم همینطور بوده، فرهی رویان که من و از اتاق بیرون کرد، به شوهرم هم گفت م ...

اره خدایی اپرولوژا میگن هیچ مشکلی نیست

من مورفو ۴٪ حرکت ۱۵٪ ابن سینا دکتر زنانم دید گفت اوه اوع

اورولوژ میگفت عالیه عالی تر از این نداریم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها اخه اصلا نمیدونستم که باید بپرسم البته من مرکز نرفتم مطب میرفتم از اول  فرش بود

منم مطب میرم ولی پانکچر و انتقالم بیمارستانه

چندروزش مهم نیست مهم اینه نتیجه بگیری، منم همه جوره انتقال دادم سه چهار پنج روزه😅😅😅

ولی شما میگی فرش بوده مشخصه دیگه همونجوری که مدیه جان گفت حساب کن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزی شما.. من روز 28قاعدگیم..یعنی دو روز قبل موعدم موعدم فردا چهارشنبه هست..که بازم باید برم آز ب ...

ایشالا دوقلو باشه برات دعا میکنم دو قلو باشه سه قلو بارداریش خیلی پرخطره ولی ایشالا ۲ قلو ان😍😍😍😍

منم تا حالا هرچی اورولوژی دیدم همینطور بوده، فرهی رویان که من و از اتاق بیرون کرد، به شوهرم هم گفت م ...

فرهی رسما دیوانست یبار ما اوایل ازدواجمون رفتیم ویزیتش با مورفوی 2% و حرکت a 2% اسپرم 

همه مشکلاتو انداخت گردن من و مزخرفاتی گفت که شوهرم همون یک دونه قرص ولمن رو هم که یک خط در میون میخورد گذاشت کنار یک سونو هم براش نوشت گفت احتمالا واریکوسل داری برو سونو بیار تا ببینم ایشونم شاد اومد بیرون گفت دیدی دکتر گفت مشکلی ندارم بریم ivf همون سونو رو هم نرفت البته بس که بهش اعتماد بنفس کاذب داد فرهی 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
روز چند انتقالي گلم ؟ چند بار از سوم پريودت تا روز پانکچر سنو شدي ؟ چ امپولايي زدي ؟ ببخشيد زياد پرس ...

من امروز ۱۶ عزیزم

امن روز ده رفتم سونو

دکتر راضی نبود گفت باز بیا دوباره روز ۱۳ رفتم عزیزم

امپول هم از روز دوم گونال اف روزی دوتا اچ ام جی دوتا

از روز پنجم یدونه هم ستروتاید اضافه شد

دوروز قبل پانکچر هم اچ سی جی‌ زدم

آهان، فکر کردم کلا سه تاشون هشت سلولی بودن انشاالله که مامانی😍😍😍

کیفیت و تقسیم سلولیش خوبه بنظرت؟

کلا ذهنم ریخته به هم 

دوبارم پرواز داشتم استراحت هم نکردم (فقط سه روز اول استراحت داشتم ) شوهرم هم میگه فکر نکنم مثبت باشی چون  درد داری مثل سری قبلت هست 

شادن جان دیگه جنین هم ندارم در واقع سری آخرم هست .دخترم هم منو کشته خودمون باید 4 نفره بشیم

چقدر دیر بابا قطعا الان جوابت حاضره اگه بزارن دستگاه ۲۰ دیقه ای حاضره دیدم که میگم

گفتن باید دو نفر بشید بفرستیم

دیروز جز تو کسی نیومده

اتفاقا همین الان نگ زدم ازمایشگاه☹️

من امروز ۱۶ عزیزم امن روز ده رفتم سونو دکتر راضی نبود گفت باز بیا دوباره روز ۱۳ رفتم عزیزم امپ ...

ممنون از جواباتون انشالله خوش خبر بگي باردارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اره خیلی مسخره ان نمیخان دستگاهو روشن کنن الکی وگرنه بزاره ۲۰ دیقس

عزيزم شما کي آز ميدي

اره خدایی اپرولوژا میگن هیچ مشکلی نیست من مورفو ۴٪ حرکت ۱۵٪ ابن سینا دکتر زنانم دید گفت اوه اوع او ...

منم پیش هر زنان رفتم گفته مشکل داره، خود زنان رویان میگه مشکل داره و ارولوژی اونجا میگه نه بد نیست! 

تعداد مثلا بین 7 تا 10 متغییر، حرکت 20، مورفو 17