2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون که تو سایت طب سبز هست، 7 تا خرنوب چند تیکه بعد جوشانده و.... گاهی فکر میکنم نکنه واقعا خودم مش ...

پریساجان منم یه دوره ای خرنوب به شوهرم دادم اما فقط همه چیز رو بدتر کرد.تازه دل درد وو معده درد شدید هم می‌گرفت.دیگه قطع کردم بهتر شد.شاید بهش نمیسازه که تاثیر نداشته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم نگران نباش نیستی، نهایت بی بی چک بزن ولی این عقب انداختن ها کاملا طبیعیه

اره حامله که مطمئنم 

کیستم هیچوقت نداشتم ایشالا این چن روره بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان یه سوال من‌پنجشنبه تخمک کشی دارم الان دندونم عفونت کرده میترسم آموکسی سیلین و مترونیدازول&n ...

عزیزم حتما تا قلل از تخمک کشی درستش کن شاید بعدش بخوای انتقال بدی.منم تو دوران داروهای تخمک کشی دندونم عفونت کرده بود.مرکزمون گفت حتما برین دندون پزشکی و درمان کنین که بعدش به مشکل برنخورین.خیلی هم تاکید میکردن که حتما بریم و درمان کنیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه گلم این یه آز ژنتیکی هست و تغییری نمیکنه  گلم اگر اولین باره رویان آز میدی نگران نشو خیلی پ ...

ن گلم فقط رویان نیست،همینجا هم که آزمایش میداد تعدادش همینجوری بود حتی به ۸۰ دونه هم رسید ولی بالا پایین میشد مثلا چند وقت بعد میشد بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پریساجان منم یه دوره ای خرنوب به شوهرم دادم اما فقط همه چیز رو بدتر کرد.تازه دل درد وو معده درد شدید ...

آره عزیزم به نظر من که روی شوهر من اصلا تاثیر نداشته ، ولی واقعا روی بعضی ها تاثیرگذار بوده، حالا احتمالا بستگی به مشکل طرف یا هورمون های طرف و.... داره

دکتر رویان که اصلا دوس نداشتم، احتمالا یه بار هم وقت بگیرم از امیرجنتی هم نظرش بپرسم هم ببینم تقویتی خوب شاید نوشت!

اتفاقا شما که گفتی باردار شدی و شرح حال دادی یاد خودمون افتادم، خدا کنه این معجزه خوب واسه همه و من ...

😅😅😅😅‌

اول باید بشوریش بعد بلندش کنی😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دعا کن آزمایشم بیبی چکا رو تائید کنه 👃

وای بی بی چک به اون قشنگی معلومه آزمایشتم مثبت میشه😍😍😍 مامان شدنت مباااارک عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
😔😔😔 چی بگم والا راستی عزیزم تو پریود شدی؟ من دیشب به دکترم زنگ زدم گفت داروهاتو قطع کن چند روز ...

من داروهامو همون دوشنبه صبح قطع کردم ولی هیچ اثری از پریود دیده نمیشه سیستم بدن من یجوریه که هرکاریش بکنند سر همون روز پریود میشم! اگه اینبارم اینطوری باشه فکر کنم سه هفته ای طول بکشه چون من 23 سیکل برام انتقال دادند و بیش از یک هفته الان از تاریخ پریودم گذشته 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشاالله که هر ۱۴ تا برات جنینای خوبی می شند و انتقالتم مثبت میشه. عزیزم میتونم بپرسم داروهای پانکچ ...

ممنون

fsh.hmg.hcg.setrotid

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

عزیزم اصلا خودت رو حرص نده. تا ۶ ماهگی شما معلوم نییت شرایط چجوریه. برای چی از الان دارین بخاطرش بحث میکنین.

ممکنه مادرشوهرت متوجه بشه بارداری بگه نیاد اون شبو و ......

در ضمن اصلا نگران نباش. واقعا ب کسی احتیاج نداری. من بارداری قبلیم بخاطر کار همسرم مجبور بودم تنها بمونم.هر چند میومدن ب زور خانوادش میبردنم وقتی نبود ، ولی خونه خودم راحتتر بودم.

ان شاالله نی نی میاد، دیگه تنها نیستی اون شبا.

آدم بچه میاره برا همین موقع ها دیگه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خانمها

من امروز روز هشتم انتقالم هست زیر شکمم سمت چپ گاهی نبض میزنه گاهی درد میکنه (البته جنینام هم فکر میکنم سمت چپ رحمم گذاشت چون موقع سونوگرافی اونور رو فشار میداد) خیلی استرس دارم بنظرتون داره دفع میشه یا نه؟ چون همش سرکارم خیلی استراحت هم ندارم بنظرتون بیبی چک بزارم آخه دیگه کم کم استرسم داره زیاد میشه

@زینبی_بابا