2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
والا دقیقش رو نمیدونم ولی اصلا نباید مکمل سرخود مصرف کنن جز فولیک اسید 5 اگر من بودم متخصص خون هم م ...

زینبی جان من فولیک اسید یک مصرف میکنم.یعنی اشتباهه؟ فولبک ۵ مصرف کنم از الان؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نمیدونم دکتر داد یادم نیست از کی داده🤔🤔

آره عزيزم چون زمانش خيلي مهمه وگرنه مكمل خيلي كامليه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منو اون موقع هیچ جا قبول نمیکردن، دکتر خودم مکه بود، هر جا میرفتم واسه تهوع حتی، تا میگفتم ivf ...

منو مينا موحد قبول كرد بهش گفتم سختمه هر سري بخوام برم رويان 

خودش از قديمياي رويان

اما شايد منم تا ١٣ هفته برم رويان ميگم هرچي باشه اونا بهتر در جريان كار من هستن اما خدايي خيلي گيجن يه آز تيروييد براي من ننوشتن

عزیزم دشمنت شرمنده، هر سوالی داری بپرس، بلد باشم جواب میدم بله شدیدا طبیعیه گاهی تو تابستون چنان ل ...

خخخخ 😅زينب جون من همشو دارم از حالا به جز تهوع

😬واقعا تو اين راه بايد خيلي صبور باشيم

انشالله خدا خودش كمكمون كنه🙏

عزیزم فکر کنم داروخانه اشتباه داده  دفعه اول به منم داروخانه قائمیه اشتباه داد، پس دادم و تذکر ...

واي جدي چه داروخونه خري بوده😂 ميگفتي ما انقدر هزينه كردي كه ديگه يه مكمل پيشش هيچه

منم به نظرم اصلا اين مكمل مناسب الان من نيس

ویتامین د3 من در حد اور دوز بود نیازی نداشتم فقط فولیک خوردم تا هفته 16 بعدش آهن و پرینامکس شروع ک ...

زينب جون خودمم به نظر براي الان مكمل خيلي زوده 

من يه ماه قبل انتقال چون د٣ لب مرز بود ٤ تا آمپول زدم كه فكر كنم نرمال شد

الان به نظرت چيكار كنم اين دكتر گفت هفته اي دوتا بخور بكم كه من اصلا رنگ افتاب رو هم نميبينم

راستی گلم سوالاتت رو حتما روی کاغذ بنویس همیشه و هر دکتری مه میری و جلوی دکتر اون کاغذ یا دفترچه رو ...

اتفاقا ديشب همينكارو كردم دوستم 😉چون وقتي رفتم رويان هيچي تو مغزم نبود شوهرم ميگفت وا تو چرا هيچي نپرسيدي ازشون 😬

🤣🤣🤣 عزیزم بارها به این مسیله فکر کردم ولی به خدا دلم نیومده بنرسونمش ولی اگه مجبور بشم حتما ...

من بعد از سال ها دلسوزی بی مورد برای شوهرم در حالی که فکر می کردم مردی به این عاشقی وجود داره به این نتیجه رسیدم هیچ مردی ارزش دلسوزی نداره دلت برای خودت باید بسوزه. ببخشید رک میگم ولی چطور ایشون این کار رو می کنه و به شما فکر نمی کنه؟ حداقل یکم بترسونش شاید دست از این کار برداشت. 

سلام دوستان..مثبت شدم بلاخره بعد چند سال انتظار و دوا درمون

عزيزم خيلي بهت تبريك ميكم انشالله به سلامتي و دلخوش🙏

سلام عزیزان خوبید من آندومتربوزمو ۲۰ روزه عمل کردم که متاسفانه جفت لوله هامو از دست دادم و چسبندگی ...

سلام عزیزم ان شاالله که خوب خوب شدی و آماده برای مامان شدن

در مورد پریود های بعد از عمل و نوع دارد حتما حتما باید با پزشکتان مشورت کنین

بعد هم یه طب سنتی معتبر برید و بر اساس طبعت تغذیه داشته باش همین😉😉😉😉

عزیزم الان آزمایشش روندارم، رفتم خونه حتما میذارم الیگواسپرم هست. تعداد و تحرک کم هست ولی نه خیلی. ...

آهان، پس اگر الیگو اسپرمی شدید دارن حتما آزمایش azf  رو انجام بدید تا خیالتون راحت بشه علتش ژنتیکی نباشه

خنک نگه داشتن و شلوار تنگ نپوشیدن معجزه میکنه