2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
سلام دوستان  من دو هفته پیش انتقال دادم و امروز آزمایش دادم منفی شدم  البته شوکه نشدم چو ...

عزیزم، من نمیدونستم انتقال داشتی تاراجون

توکلت به خدا باشه، منم دارم این روزا رو میگذرونم به امید اینکه یه روزی بالاخره درست بشه ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها این آزمایش تیتر بتام که منفیه آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن ولی وقتی الان بعد ۱۴ روز منفیه کلا منفیه دیگه نمیدونم چیکار کنم داروهامو قطع کنم یا نه چیکار کنم به نظرتون به دکترمم دسترسی ندارم انقدر گریه کردم سرم داره میترکه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خیلی حالم بده دارم آتیش میگیرم ازمایشم منفی بود دارم میمیرم

عزیزم😔😔😔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها این آزمایش تیتر بتام که منفیه آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن ولی وقتی الان بعد ۱۴ روز منف ...

برای من 3.5 بود داروهامو قطع کردم کلا دکترم فقط میگه یه بار آزمایش کافیه

دیگه عزیزم ما بلاست انتقال دادیم قاعدتا باید تا روز سیزدهم چهاردهم بتا یه مقدار بالا میرفت، من سیزده انتقالم آزمایش دادم

هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی آزمایش دوباره فقط کلافت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من 3.5 بود داروهامو قطع کردم کلا دکترم فقط میگه یه بار آزمایش کافیه دیگه عزیزم ما بلاست انتقال ...

میدونم آزمایشگاه چرت گفت چه میدونم با مادر شوهرم بودم میگه گفته بده برو بده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
شما کی انتقال دادی

من چهارم همین ماه، یکشنبه هفته ی پیشم آز دادمو داروهامم قطع کردم پنحشنبه ام پریود شدمو تموم شد ...

تازه من سریه قبل که منفی شدم روز دوازدهم بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه آزمایشم ندادم، من تعجب میکنم میگن دوبار آزمایش بدین، آخه جنینی که  بعداز دو هفته لانه گزینی نکرده باشه چجوری میخواد بعدش لانه گزینی کنه مطمئنا اگه بتا هم یه مقدار بالا بره اون جنین جنین خوبی نیست همون بهتر دارو قطع بشه که دیگه نگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چهارم همین ماه، یکشنبه هفته ی پیشم آز دادمو داروهامم قطع کردم پنحشنبه ام پریود شدمو تموم شد ... ...

من موندم اصلا چی شد رفتم انتقال دادم با این خانم دکتر من که اصلا جرات نداشتم بدون صحبت با دکتر خودم یک قرص تقویتی بخورم حتی؟! انگار تو خواب بودم اینکارهارو کردم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من موندم اصلا چی شد رفتم انتقال دادم با این خانم دکتر من که اصلا جرات نداشتم بدون صحبت با دکتر خودم ...

فدای سرت عزیزم دیگه خودتو سرزنش نکن ممکن بود با دکتر خودتم نتیجه همین بشه، آخه میدونی مرکزی که میرم دکتر منو خیلیا که میان قبول ندارن منم همش دعا میکردم انتقالم بیفته با فلان دکتر که مثلا همه میگن خوبه باور کن با اونم انتقال دادمو منفی شد، اولین بار بود انتقال میدادی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرت عزیزم دیگه خودتو سرزنش نکن ممکن بود با دکتر خودتم نتیجه همین بشه، آخه میدونی مرکزی که میرم ...

دفعه دوم بود دفعه قبل هم قلبش تشکیل نشد و سقط

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم نگران نباش اون انقباض رحمو نمیدونم چی بوده ولی برای لکه بینی اگه آسپرین داری قطع کن شیافم اگه ...

عزيزم من آسپيرين ندارم

زنگ زدم رويان گفت بيا ببينيمت رفتم گفتن خدارو شكر ساك هست 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام دوستان من ترشحات غلیظ دارم ک یکم ب قهوه ای میزنه بنظرتون نشونه سقطه؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم نترس  لک و خون برای ما به خاطر دستکاری رحم با داروها طبیعیه منم تا همین الان این حس ها ...

زينب جون من آسپيرين ندارم

من سرخود دو آمپول و شياف مصرف ميكنم بعد از دومين لكه بيني

اما رويان گفت نهايت دوز پروژسترون دوتا آمپول ديگه شياف نذار

الان چيكار كنم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دفعه دوم بود دفعه قبل هم قلبش تشکیل نشد و سقط

نمیدونم چرا ما جزء اونایی نشدیم که بی دردسر مامان میشن، این همه آمپولو دارو هزینه هاش فشار روحی، خدایا شکرت، از همین آی وی افم راضی هستیم اما همینم نمیشه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا کسی نیست جواب بده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو