2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم عالی 😍 😍 😍، ان شاء الله تک رقمی شدنش رو ببینی  ان شاالله به تبریک زایمانش میرسی

زينب جون و بقيه دوستان كممممك

من نزديكاي صبح با يه حالت منقبض شدن رحم ببخشيد مثل ارگاسم از خواب بيدار شدم بعد ديدم دلم درد ميكنه تا يه ساعت دلدرد داشتم الان دل دردم بهتره اما افتادم به لكه بيني قهوه اي😭😭😭آخه چرا اينحوري شد؟! حالا بايد چيكار كنم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام دوستان

من به کمکتون احتیاج دارم

من ایران زندگی نمیکنم، اگر بخوام برای ivf بیام ایران، کدوم مرکز یا مطب خصوصی تو تهران بهتره؟ که هم کیفیت کارشون خوب باشه هم زیاد تو نوبت نمونم. شنیدم تو مرکزها خیلی سرسری میگیرن همه چیز رو و دکتر درست با آدم حرف نمیزنه مشکل رو بگه

لطفا بگین بهم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
🙈🙈مرسی عزیزم

انشالله مثبت هستی عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 بی بی چک نزدی؟

من بعد از شما پانکچر شدم اگر من رو یادت باشه

۱۰ تا تخمک داشتم ولی فقط یک جنین تشکیل شد که اون رو هم فرستادند تست ژنتیک هنوز جواب نیومده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله مثبت هستی عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 بی بی چک نزدی؟ من بعد از شما پانکچر شدم اگر من رو یادت باشه ۱ ...

مرسی عزیزم

نه راستش خونه ندتشتم

دیگه نخریدم گفتم همش استرس

عزیزم بسلامتی

ایشالله همون تر گل ور گل میذاری و میگیره🥰🥰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
زينب جون و بقيه دوستان كممممك من نزديكاي صبح با يه حالت منقبض شدن رحم ببخشيد مثل ارگاسم از خواب بيد ...

عزیزم نگران نباش اون انقباض رحمو نمیدونم چی بوده ولی برای لکه بینی اگه آسپرین داری قطع کن شیافم اگه داری یدونه اضافه کن و استراحت کن بعدشم زنگ بزن به دکترت ان شاءالله چیزی نیست اکثرا بچه ها لکه بینی دارن

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان من به کمکتون احتیاج دارم من ایران زندگی نمیکنم، اگر بخوام برای ivf بیام ایران، کدوم مر ...

سلام عزیزم ایشالله به سلامتی 

من چون گفتی مرکز ها سرسری میگیرن از تجربه خودم میگم

من مطب چند تا از دکترای خیلی معروف رفتم اما اینقد چندتا چندتا ویزیت میکردن و همه کار رو به ماماهاشون میسپردن رفتم ابن سینا. انصافا تا الان همه کارا رو خود دکتر انجام داده و تو پرونده ام همه شرح حال و داروها و کارایی که برام انجام شده ریز به ریز هست حتی اگه دکترم یه روز مرخصی باشه یه دکتر دیگه با شرح حال کاملی که ازم هست ویزیت میکنه. همیشه داروهایی میدن که تو داروخونه خودشون هست. داروها رو هم ماما ها جدا از دفترچه که دکتر توش می نویسه توی برگه با خط خوب جداگانه با جزییات می نویسن کی و چطور مصرف شه. معطلی اش هم بیشتر از مطب های خصوصی نیست.

سلام دوستان من به کمکتون احتیاج دارم من ایران زندگی نمیکنم، اگر بخوام برای ivf بیام ایران، کدوم مر ...

من صارم شنیدم که خوبه، با دکتر بهرامی برو. رفتم دیدم هم که خلوته، اکر بقیه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن....

ممنون از همه رفقایی که دلسوزانه راهنماییم کردن😙😙 فقط یه سوال دیگه😓 من دیشب یه درد پریودی عجیبی ...

عزیزم انشاله خیره 

نمیدونم شاید من اگه جات بودم  ی بی بی چک میزاشتم 

انشاله ک مامان شدیذعزیز🙏😍