2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من کلی سوال دارم دیرزو با دکترم ویزیت شدم اما یه سری سوال رو نپرسیدم ازش .فراموش کردم میشه ...

عزیزم پزشک و بیشتر از اون جنین شناس باید در این مورد نظر بدن. چون هرکس شرایط متفاوتی داره و صلاح رو اونا بهتر میدونن. فکر کنم شما هم خودت نگی بلاست بشه یا نه بهتره. خلاصه که تو این راه ما مجبوریم اعتماد کنیم. خدای نکرده یه حرفی بزنیم مشکلی پیش بیاد دکتر میگه خودت گفتی نظر من این نبود

آره شما هم گاندی بودی

من اصلا نمیخاستم انتقال بدم چون دکتر خودم نیومده هنوز ولی اینقدر گفتند دست تهرانی نژاد خوبه و بیا با ایشون انتقال بده ... دیگه مثلا اومدم ریسک کنم رفتم تو سیکل انتقال 

حتی روز پنج شنبه قبل از ما سه نفر با تهرانی انتقال داده بودند هر سه تاشون مثبت شدند منفیشم قسمت ما بود خدایا شکرت که همیشه تا جون بسرم نکنی نمیدی 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان  من دو هفته پیش انتقال دادم و امروز آزمایش دادم منفی شدم  البته شوکه نشدم چو ...

آخی تارا جان نمیدونستم انتقال دادی، خیلی ناراحت شدم، درکت میکنم عزیزم واقعاً سخته، خییییییلی سخته، خدا کمکت کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم چون فرش بوده تا حدی طبیعیه  من نگران تخمدانش هستم نه هایپری

زینب جان زنگ زده رویان گفتن حتما فردا صبح بره سونو ،بنظرت چی شده ؟تخمدانش ؟خطرناکه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره دقیقا همینطوره .چون متاسفانه تعداد جنینام کمن شرایط تصمیمگیری سختتر میشه

حق داری نگران باشی عزیزم

اگر پزشکت و جنین شناس مرکزی که میری خوب هستن. خودت رو بسپر به تصمیمی که میگیرن و دیگه بهش فکر نکن ایشالله که مثبت میشی

سلام دوستان  من دو هفته پیش انتقال دادم و امروز آزمایش دادم منفی شدم  البته شوکه نشدم چو ...

تارا جون اگر لک نداری و علایم پریودی نداریرصبر کن شاید مثبت بشه.....

تارا اونقدر دلم گرفته یکبار گفتم خداجون تو میتونی اما خب بیمعرفت چرا نمیدی! !شوهرم دعوام کرد....گفت متوجه هستی چی میگی!

اما واقعا دلم کلی جنین میخواست که اگر منفی بشه باز برم انتقال...اما ببین خدا یکی هم نداد...

الان که میگی جنین نداری اشکم بخاطر تو سرازیر میشه...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من اصلا نمیخاستم انتقال بدم چون دکتر خودم نیومده هنوز ولی اینقدر گفتند دست تهرانی نژاد خوبه و بیا با ...

من خیلی حالم بده خیلی💔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕