2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
دلارام جان فکر کنم دفعه قبل اصلا نتونستن درست تحریک تخمدان کنند و ازت تخمک بشکند  واقعا باید گ ...

باورت میشه تاراجوم دکتر مرکز قبلی بهم گفت ذخیرت اصلا اون چیزی که آزمایش نزشون میده نیست و زیر یک هست ذخیرت.داروهامم داروهای قوی بودن پیورگان پرگووریس هاش ام جی ولی فقط ۵ تا تخمک داشتم .با همین ۵ تا هایپر شدم.والا خودم شک کردم همش به شوهرم میگم نکنه تخمک بیشتری داشتم و اونا برداشتن که بفروشن؟ آخه خیلی تناقض تو حرف و عمل و رفتارشون بود.کلا تو همه چیز بهشون مشکوکم 

حتی بعضی اوقات میگم جنینام هم رشد داشتن اما اونا برداشتن فروختنشون.نمیدونم والا.خدا پای هیچ کس رو به همچین مراکزی نکشونه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آهان یادم اومد شما اون یکی بهار97 هستی  اون انتقال داده و ان شاالله که مامان شده بله گلم میتو ...

سلام عزيزه دلم 

ببخشيد مصرف امگا٣ با آسپرين و آنوكسا كه استفاده ميكنم تداخلي ايجاد ميكنه؟اشكالي نداره مصرف امگا ٣ با اينكه هم آسپرين دارم هم انوكسا؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندومتریوزم همین شوهرمم مشکل نداره کلا همه چیم خوبه؟، تمام ازمایش هام، عکس رنگی و... فقط همون ان ...

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم هیدرو شد که تابستون برای بار دوم لاپاراسکوپی کردم بستم تنبلی تخمدان دارم پریود نامنظم شوهرمم واریکوسل داره کم‌ تحرکی اسپرم منم فکر می کردم با میکرو جواب می گیرم خیلی امید داشتیم خیلی این روزا بی طاقتم خیلی فقط دلم می خواد خدا یه بچه از آسمون بزاره تو بغلمون 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستانی که ازمایش پرولاکتین دادید باید روز ۲یا۳ پریود باشه یا مهم نیست؟ @زینبی_بابا     ...

مهم نیست عزیزم من یه بار پریود نمیشدم بهم دادن ببینن شاید از بالا بودن پرولاکتین پریود نمیشم که درست بود

فقط اگر پرولاکتین معمولی میدی باید ناشتا باشی و ۳ ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه از ۳ روز قبل هم سینه هات تحریک نشده باشه

اما اگه پگ باشه ناشتایی و ۳ ساعت بیداری اینا نداره 

باورت میشه تاراجوم دکتر مرکز قبلی بهم گفت ذخیرت اصلا اون چیزی که آزمایش نزشون میده نیست و زیر یک هست ...

وای چقدر بده این فکرو خیالا آدم تو این راه به همه چی شک می کنه

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم هیدرو شد که تابستون برای بار دوم لاپاراسکوپی کردم بستم تنبلی تخم ...

چقدر سخت

ایشالا که زودتر جواب بگیری

من که مشکل خاصی نداشتم جواب نگرفتم چی بگم

سلام به همه من داده ۴روز میشه پریم عقب افتاده طبیعیه آیا پری دوم بعد پانکچر ؟

آره عزیزم تا ۱۰-۱۲ روز هم عقب انداختن بعضی ها 

منم حدود یه هفته عقب انداختم پری ۲ بعد پانکچر رو

نگران نباش طبیعی هست

چقدر سخت ایشالا که زودتر جواب بگیری من که مشکل خاصی نداشتم جواب نگرفتم چی بگم

آره اونم بده آدم مشکلشو ندونه ولی دکتر به ما هم گفت خداروشکر همه چی خوبه نمی دونم چرا نشد پس

آره چون‌کسی که تخمک میده باید حتما بچه داشته باشه ویه زایمان سالم😌

واقعا؟ 

من روزی‌که رفته بودم پانکچر یه دختر خانم ۲۲ ساله اومده بود گفت اومدم تخمک اهدایی بدم چون پول هم نمی خوام بگیرم همه هزینه هام رایگان هست. حتی پول داروهای سیکل پانکچر هم ندادم. گفت فقط واسه کار خیر اومدم. گفت مجرد هم هست. 

من همش فکر میکردم چطوری میشه 

واقعا؟  من روزی‌که رفته بودم پانکچر یه دختر خانم ۲۲ ساله اومده بود گفت اومدم تخمک اهدایی بدم چ ...

واقعا نمی دونستم یعنی می کنن اینکارو دخترا اونم مجرد چطوری تخمکشو می کشن بیرون😳

واقعا نمی دونستم یعنی می کنن اینکارو دخترا اونم مجرد چطوری تخمکشو می کشن بیرون😳

منم همش به این فکر‌میکردم چه جوری میشه. می‌خواستم چند بار بپرسم روم نشد. بعد گفتم شاید خالی میبنده یا قبلا ازدواج کرده جدا شده

منم همش به این فکر‌میکردم چه جوری میشه. می‌خواستم چند بار بپرسم روم نشد. بعد گفتم شاید خالی میبنده ی ...

آره احتمالا همین بوده قبلا ازدواج کرده بود ولی خب ممکنه هم بشه چون شنیدم میگن بعضی خانومای مجرد که ازسن ازدواجشون می گذره بیان تخمکشون فریز کنن که فردا روزی ازدواج کردن ذخیرشون پایین بود از اون تخمکا استفاده کنن حالا نمی دونم تو ایران هم چنین چیزی هست یا نه؟

چقدر خوب، خدا خیرش بده من آندومتریوزم رحم از پشت چسبیده به روده، لوله چپم هم هیدروست، بالای رحم هم ...

عزیزم بالاخره همون کوه هم گاهی کم میاره... حق داری کاملا 

ان شاالله که نتیجه میگیری عزیزم و دست دکتر برات سبکه 

اندو من رو مطمئن نبودن لوله هیدرو دارم ولی تو نامه نوشته بود باید هر دو لوله کات شود، ولی برای شما قطعا بیشتره گسترش‌ بیماری، حتما نتیجه میگیری عزیزم 

حتی بودن دوستان بعد از جراحی آندو، طبیعی باردار شدن