2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویان همه ی شهرهای ایران داره ببینید شاید شهر نزذیک به شهر شما داشته باشه؟ 

فکر کنم‌همون موسسه مهر مهر افزا باشه تو‌ گیلان که خیلی شلوغه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فکر نمیکنم تخمک اهداییی نیازی داشته باشه به مطلقه بودن شما مطمئنی؟ واینکه شما الان می خواین تخمک اه ...

من پرسیدم از رابط ها....بعد قانع نشدم از مسئول بخش پرسیدم.....بعد گفتم من خودم زن شوهر دار دیدم گفتند نه نمیشه اشتباه دیدی😓 بعد چند دقیقه یه پرستار مهربون بخش ای وی اف که باهام دوست شده بود کامل توضیح داد🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من پرسیدم از رابط ها....بعد قانع نشدم از مسئول بخش پرسیدم.....بعد گفتم من خودم زن شوهر دار دیدم گفتن ...

آره چون‌کسی که تخمک میده باید حتما بچه داشته باشه ویه زایمان سالم😌

اینهمه دارو استفاده کردم ب درد نخورده میترسم باز دوباره امتحلن کنم بنظرتون گرده نخل با آدمی تو شرایط ...

بله چرانشه.گرده نخل یه داروی گیاهیه.هیچ ضرری نداره.اصلاحالاکه داروشیمیایی اثرنداره.بیاگرده نخل وژل رویال وعسل طبیعی امتحان کن.حتماجواب میگیری به خواست خدا.گرده نخل برابارداریه.توفصل بهارگرده نخل نرمیزنن به نخل ماده بارداربشه.

عزیزم من تیرماه یبار پانکچر شدم که جنینام رشد نداشتن یبار هم مهر ماه پانکچر شدم یعنی سه ماه بعد.بار ...

دلارام جان فکر کنم دفعه قبل اصلا نتونستن درست تحریک تخمدان کنند و ازت تخمک بشکند 

واقعا باید گل بگیرند در بعضی مراکز و مطب بعضی دکترها رو.... 

نمیفهند چه فشار روانی و مالی به زوج وارد میکنند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله چرانشه.گرده نخل یه داروی گیاهیه.هیچ ضرری نداره.اصلاحالاکه داروشیمیایی اثرنداره.بیاگرده نخل وژل ر ...

طریقه مصرفش چطوریه؟

آره چون‌کسی که تخمک میده باید حتما بچه داشته باشه ویه زایمان سالم😌

چشمت روز بد نبینه من دختر17ساله در عقد طلاق گرفته بود دیدم برای تخمک اهدایی با مامانش اومده بود....مامانش میگفت مجبوریم نیاز مالی داریم خودم هم رحمم اجاره میدم🤕

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چشمت روز بد نبینه من دختر17ساله در عقد طلاق گرفته بود دیدم برای تخمک اهدایی با مامانش اومده بود....م ...

آره بعضیا کلا درآمدشون با این کاراست ولی دختر ۱۷سال خیلی سخته تو اون سن ولی خب بنظرم کیس خوبیه چون‌جوونه بنده خدا خیلی سخته

مریم شماهم گرده نخل بخوریدوژل رویال

خاک تو سرم گرده نخل از نخلستان برام اوردم گذاشتم فریز😅نمیدونستم چطور نگهداری  کنم...الان فقط میتونم طارونه ها رو بندازم تو چایی پودرش خراب شده