2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
تو مطب اقصی دستیارش کلی شماره تلفن کپی کرده گذاشته بغل میزش دست میکنه یکی میکشه بیرون میگه بیا شماره ...

منم اسم این دکترو شنیدم ولی نرفتم بنظرم برای این کارا بهترین کار اینه بری کلینیک 

نه نیازی به مطلقه بودن نداره خیلی دیدم تو مرکز که با شوهراشون میاند اهدا کننده ها بچه هم بغل شوهرشون ...

آره تخمک‌ورحم تا اونجا که منم می دونم نیازی به مطلقه اینا نداره 

بعضیام خب مجبورن  زندگیشونو شوهرشونو ‌دوست دارن بچه دارن فقط از بدشانسی پول ندارن مجبورن هر کاری کنن حداقل بخاطر آرامش بچشون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تارا جون من باید الان شش ماه صبر کنم هر چی از دستیار دکترم میپرسم چقدر زمان باید بدم هیچی نمیگه ...

عزیزم من تیرماه یبار پانکچر شدم که جنینام رشد نداشتن یبار هم مهر ماه پانکچر شدم یعنی سه ماه بعد.بار دوم بخاطر عوض شدن نوع سیکل و داروها تخمک های بیشتری هم داشتن که جنین برام تشکیل شد و رشد هم داشتن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وای شما اینا رو تعریف میکنی من خ اعصابم خرد میشه ،ی وقت با تخمک یا اسپرم یا جنینای مریض این کار و نک ...

فکرتو درگیر نکن اینا واقعیت....

مثلا در بخش ای وی اف قبلی من خود مسئول بخش میگفت ما جنین اماده داریم 6 میلیون اما مادر و پدرش رو نمیتونی ببینی و پسند کنی....

راه دیگم اینه خودت از رابط بخواهی طرف رو نشونت بده اگر طاهرشون رو دوست داشتی هزینه کنی که به مراتب بیشتر میشه...

)اینو برای خانمی میگفتن که میگفت نمیخوام جنینی بگیرم بعد از کاشتن و دنیا اومدن یهو افغانی باشه😅 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من تیرماه یبار پانکچر شدم که جنینام رشد نداشتن یبار هم مهر ماه پانکچر شدم یعنی سه ماه بعد.بار ...

آها پس بستگی به دکتر داره بگه باز سه ماه خوبه مرسییی 💋

منم اسم این دکترو شنیدم ولی نرفتم بنظرم برای این کارا بهترین کار اینه بری کلینیک 

در نهایت که همه کارها در کلینیکها انجام میشه 

این داستان مال پارساله که من میرفتم مطب یکی یکی این دکترها ببینم کدومشون آدم حسابیه دانش کافی هم داره که دکتر انتخاب کنم ولی هر کدومشون یکطرفش میلنگه بعضیاشون دانش دارند ولی پول پرستند، بعضیاشون بیسواد و پول پرستن بعضیاشونم که از پول سیر شدند یک پاشون اینور آبه یک پاشون اونور آبه در دسترس نیستند  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منظورم اینه که کلینیک میری یا مطب بنظژم برای این چیزا بهتره بری کلینیک برات ممکن باشه رویان تهران یا ...

من مطب دکتر میرم ودکترم بغل مطبش یه بیمارستان خصوصیه که سهامدارشه فقط همونجا بخش آی وی افم داره کار می کنه آره رویان شنیدم خوبه ولی هم از ما دور ما شهرستانیم هم اینکه خسته شدم اینقدر دکتر عوض کردم

یکی جواب منم بده خواهش میکنم

بعضی مراکز روالشون اینه.مثلا من یه دوستی داشتم پیش دکتر رستمی آی وی اف کرده اونم بهش گفتن روز ۲۱ بعد از انتقال برو آزمایش یعنی سه هفته بعد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
در نهایت که همه کارها در کلینیکها انجام میشه  این داستان مال پارساله که من میرفتم مطب یکی یکی ...

اره واقعا درسته ولی کلینیک ها چون کارشون اینه حداقل روزی صدها نفر پانکچر میشن انتقال دارن و ... تجاربشون بالاتره و و پرسنل برای رضایت مدیریت مجبور هستن که به بمیار و مراجعین رسیدگی کنن ولی دکترا نه چون اقا بالاسر و رییس ندارن و بقول خودت پول پرستن 

من مطب دکتر میرم ودکترم بغل مطبش یه بیمارستان خصوصیه که سهامدارشه فقط همونجا بخش آی وی افم داره ...

رویان همه ی شهرهای ایران داره ببینید شاید شهر نزذیک به شهر شما داشته باشه؟ 

بعضی مراکز روالشون اینه.مثلا من یه دوستی داشتم پیش دکتر رستمی آی وی اف کرده اونم بهش گفتن روز ۲۱ بعد ...

چقدر دیر وای آدم دیق می کنه از استرس