2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
با جنین شناس صحبت کردی؟ من فردا میخوام برم باهاش حرف بزنم ببینم واقعا جنینام خوبن یا همینجوری لحظه ی ...

دقیقا من همین اتفاق افتاد برام کلی هزینه و رفت برگشت و راه رو طی کردم یکبار روز انتقال ریزش اندومتر‌ داشتم کنسل شد گفتن فریز باز شده هزینه فریز مجدد پنج تا جنین داشتم بعد هزینه فریز مجدد رو دادیم وگفتیم جنینا مشکلی براشون پیش نیومده گفت نه سالمن و روز انتقال دوره ی بعدیم گفتن فقط یه جنین داری و خیلی اعصابم به هم ریخت یکسال رفت و امد بخاطر یه جنین حداقل قبلش میگفتن گفتم بقیه گفت لابد خوب نبودن بعد ذوب خراب شدن قابل فریز نبودن گفتم خوب چرا اونموقع نگفتین کسی پاسخگو‌نبود 

مطب دکترا که یکراست شماره دلال رو میدن تو مراکز هم احتمالا دلال وسطه چون میگند نمیخاییم گیرنده و ده ...

کار غیر اخلاقیه کاملا

اخه پول در اوردن حلاله از این راه؟

از موقعیت هر دو طرف هم دهنده هم گیرنده سو استفاده می کنن

وزارت بهداشت نباید اجازه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بگم نصف ینا رو تواین شش سال شوهرم بهم گفت رعایت کن خودم نکردم که لعنت برخودم باد😔 بیچاره خیلی ...

عزیزم اصلا خودتو سرزنش نکن گلم 

اینا همه کمکی هستن 

الانم دیر نشده ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است

نه بابا اینطوری هام نیست باید سه ماه تا چهار ماه از پانکچر بگذره مجدد انجام میشه

منم نوشتم سه ماه یبار دیدمشون میاند تخمک کشی عزیزم 

ولی دکتر من میگه اقلا باید 6 ماه و ترجیحا یکسال بگذره 

و البته خیلی دیدم که گیرنده های درمانده بعد از کلی هزینه و استرس میگند از اهدا کننده تعداد کمی تخمک و جنین گیرشون اومده این خیلی دیگه ظلم بزرگیه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه نیازی به مطلقه بودن نداره خیلی دیدم تو مرکز که با شوهراشون میاند اهدا کننده ها بچه هم بغل شوهرشون ...

تارایی اینا همونایی هستند که کاغذ طلاق سوری جور کردند....

من مطمئنم چون پرسیدم حتما حتما باید یا مطلقه باشه یا شوهرش مرده باشه....

منم همچین صحنه ای رو دیدم اما خانمه پانکچر شد برای جنین اهدایی....یعنی اسپرم و تخمک از همین زن وشوهر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم نوشتم سه ماه یبار دیدمشون میاند تخمک کشی عزیزم  ولی دکتر من میگه اقلا باید 6 ماه و ترجیحا ...

نمیدونم والا چی بگم الان من رفتم رویان میگفت چرا میکرد انجام دادی تو سنت پایینه نه خودت نه همسرت هیچ مشکلی ندارید چرا میکرو انجام دادن برات گفتم نمیدونم ادم سر در نمیتره هرکی یه چیزی میگه 

اره تاراجون..... اما من بشخصه کنار تجمع 5 نفره ی رابط ها بودم که شنیدم دارو رو دکتر بیشتر مینویسه ه ...

وای شما اینا رو تعریف میکنی من خ اعصابم خرد میشه ،ی وقت با تخمک یا اسپرم یا جنینای مریض این کار و نکنن و الکی بگن تخمک یا اسپرم نداشتی...

و یا برا خودتو استفاده کننن ،،،خیلی فکرم درگیر این چیزا میشه😐😐😐😖😖😖😖😖

با جنین شناس صحبت کردی؟ من فردا میخوام برم باهاش حرف بزنم ببینم واقعا جنینام خوبن یا همینجوری لحظه ی ...

من اصلا نمی دون‌م جنین شناس کی هست کجا باید دیدش بخوام ببینمم دکترم میگه هر چی می خوای از خودم بپرس

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خواهر جان جدیدا خبر نداری همه ی مراکز خصوصی متاهل قبول میکنن

من هفته پیش دیدم در مرکز خصوصی یک رابط و محضر دار رو بخاطر اینکار گرفتند... بخاطر طلاق سوری

میگم که هست اما غیر قانونی....اگر لو برن میگیرنشون....

این جریاناتی که من میگم در مرکز خصوصی شیراز دیدم بچشم خودم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
کار غیر اخلاقیه کاملا اخه پول در اوردن حلاله از این راه؟ از موقعیت هر دو طرف هم دهنده هم گیرنده سو ...

تو مطب اقصی دستیارش کلی شماره تلفن کپی کرده گذاشته بغل میزش دست میکنه یکی میکشه بیرون میگه بیا شماره دلال! واقعا حالم بهم خورد این صحنه رو دیدم دیگه پامو تو مطبش نگذاشتم اصلا پزشک بی اخلاق ببینم اطرافش پیدام نمیشه نکنه کلاهی سرم بگذاره ژن درستکارمو نابود کنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای شما اینا رو تعریف میکنی من خ اعصابم خرد میشه ،ی وقت با تخمک یا اسپرم یا جنینای مریض این کار و نک ...

شوهر منم وقتی روز انتقال گفتن یه جنین داری در حالی که ۵ تا بود میگفت نفروخته باشنش😂😂