2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
منم بخاطر اینکه شبهه نباشه میخوام شوهر دار نباشه آیت الله سیستانی میگه احتیاط لازمه

اصلا کاری به شبهه نداره مراکز قبول نمیکنند....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
میگم که یه پا استاد شدم تو این راه.... حتما باید یا مطلقه باشه یا شوهر مرده این محضری میشه.حالا مت ...

فکر نمیکنم تخمک اهداییی نیازی داشته باشه به مطلقه بودن شما مطمئنی؟

واینکه شما الان می خواین تخمک اهدایی بگیرید؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب دکترا که یکراست شماره دلال رو میدن تو مراکز هم احتمالا دلال وسطه چون میگند نمیخاییم گیرنده و ده ...

یعنی تارا جون من باید الان شش ماه صبر کنم هر چی از دستیار دکترم میپرسم چقدر زمان باید بدم هیچی نمیگه شش ماه که خیلیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا جون واسطه خیلی میگیره....و فقط 3 تا 3.5 به دهنده ی تخمک میده..... مرضی تو همین گروه 10 میلیون ...

مریم جان فکر کنم اون ده تومن با پول داروهاش بوده چون چند وقت پیش دیدم که پول داروها رو هم میدند به واسطه و واسطه داروها رو تحویل اهداکننده میده و نظارت میکنه که داروهاشو استفاده کنه و بنابراین حدود 3 تومن واسطه برمیداره  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یکی جواب منم بده خواهش میکنم

عزیزم اول متاسفم از خانوادت بجای اینکه مایهری آرامشت باشند استرس بهت میدن....

اینجا بیشتر 16 روز بعد از انتقال ندیدم....انشاله مثبتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مگه نه اینجا همه چهارده روز نشده میرن؟؟آخه سه هفته دیگه چه صیغه ایه؟؟

۱۴ و ۱۶ بعد انتقال باید بری من سال پیش انجام دادم تا بوده همین بوده نمیدونم چرا اینطوری گفته مرکز

مطب دکترا که یکراست شماره دلال رو میدن تو مراکز هم احتمالا دلال وسطه چون میگند نمیخاییم گیرنده و ده ...

نه بابا اینطوری هام نیست باید سه ماه تا چهار ماه از پانکچر بگذره مجدد انجام میشه

من هم هیسترو کردم تابستون هم پارسال آزمایشهای ایمنی دادم دیگه نمی دونم

با جنین شناس صحبت کردی؟ من فردا میخوام برم باهاش حرف بزنم ببینم واقعا جنینام خوبن یا همینجوری لحظه ی انتقال برای دلگرمی میگن خوبه

الکی هیسترو نکنم بعدش بفهمم مشکل از جنینامه، دیگه نمیخوام بی گدار به آب بزنم😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فکر نمیکنم تخمک اهداییی نیازی داشته باشه به مطلقه بودن شما مطمئنی؟ واینکه شما الان می خواین تخمک اه ...

نه نیازی به مطلقه بودن نداره خیلی دیدم تو مرکز که با شوهراشون میاند اهدا کننده ها بچه هم بغل شوهرشونه 

منم یک کمی زیادی کنجکاوم با  دو تاشون تا حالا حرف زدم گفتند این شوهرمه اونم بچمه ببین بچم چه خوشگله!! بعد تازه مرده پول رو هم میگیره میگذاره تو جیبش به بچشم میگفت الان میریم برات فلان بسار میخرم!! 

یا خدا اصلا شاخ درآوردما شوهر بیاد همراه زنش که تخمکشو بفروشه :)) خداییش این شوهر هارو برای چی میخاند اینا؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره گلم همه نرمال بودن و همه رو داده بودم

عزیزم من احتمالا اخر هفته پانکچر داشته باشم ،و اخر هفته دیگه انتقال ،دکتر که رفتم گفت ی کم عفونت داری وو بهم ژل مترونیدازول داده ،الان دارم استفاده میکنم مشکلی برای اتتقال یا پانکچر ایجاد نمیکنه؟؟

میتونم تو این چند روز از عنبرنسا استفاده کنم؟ ضرری نداره؟؟

مامان سبحان جونم چه خبر؟نی نی مون چطوره عزیزم؟هزارتا بوس براش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام آزي جون عزيزم ، خيلي ممنون خانمي خدا رو شكر ، خوبه عزيزم داره به مرحله شيطنت نزديك ميشه . 😘😘😘 شما چه خبر ؟ بچه هاي گلت خوبن ؟ خودت در چه حالي خانمي ؟

مریم جان فکر کنم اون ده تومن با پول داروهاش بوده چون چند وقت پیش دیدم که پول داروها رو هم میدند به و ...

اره تاراجون.....

اما من بشخصه کنار تجمع 5 نفره ی رابط ها بودم که شنیدم دارو رو دکتر بیشتر مینویسه همین گونال و پیورگان که کمه اینا از داروخانه هایی که به بیمار بسختی میدن به راحتی میگیرند...

و بعد از مدتی تو مرکز به بیمارای دربه در پی دارو میفروشند....باور میکنید اینا رو با گوش خودم شنیدم....

حتی اینکه اسپرم اهدایی غیر قانونیه اما در مرکز فلان دکتر اینا برای بیمارا جور میکنند....

میدونی بعد از هر بار مراجعه به بیمارستان بخاطر این کثافت کاری کلی دپرس بودم چون دلم میسوخت برای گیرنده

عزیزم اول متاسفم از خانوادت بجای اینکه مایهری آرامشت باشند استرس بهت میدن.... اینجا بیشتر 16 روز بع ...

نه خانواده ها تقصیری ندارن.چون اصلا بهشون نگفتیم چیزی..اونا هی زنگ میزنن میگن چرا پیداتون نیست..از این لحاظ که دیگه نمیدونم چه بهونه ای بیارم تو فشارم

چی میگی تو😤😤😤😤
وای تیکرشو ببین😍😍😍 عزیزم❤ انشاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت

فدات شادن جان التماس دعا دارم 🙏😍

انشالله به همين زودي خودتم يه تيكر 

خوشگل ميزني😍😘🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم