2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
سلام مامانای گل و مامانای آینده ی سوال داشتم اگه من بخوام تخمک اهدایی بگیرم هزینه هام چقدر میشه ؟من ...

عزیزم تو رو خدا خودت پیدا کن.....من متوجه شدم زیادن اهدا کننده ها راه در امد شده....ماشاله مشهد با اون جمعیت....یه روز بری حرم باور کن تو صحن ها بشینی حتما پیدا میکنی....به خادم های حرم بسپار....

اما اگر دلال و رابط پیدا کنی از مراکز پول هنگفتی باید بدی😞

بزن تو دیوار مشهد پیدا میکنی.....بعدم فقط کسی رو پیدا کن با ذخیره ی بالا.....

انشاله نتیجه بگیری....چه دکتر بی فکری داشتی انقدر پانکچر کردی.....من دومین بار پانکچر شدم و بینتیجه خود دکتر گفت دیگه سراغ پانکچر نیا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  خیلی بیشتر از حالتی که از تخمک خودتون انجام دادین نمیشه. دوستم به اهدا کننده 3.800 داد ا ...

دوستتون چجوری اهدا کننده پیدا کرد من ی واسطه پیدا کردم میگه تا مرحله پانکچر باید ۱۲ تومن بدون داروها بدی ۵تومن برای واسطه واهداکننده ۷۰ محذر یک تومن آزمایشاتش ۴۶۰۰ پانکچر ۸۰ قلبش ۶۰ ژنتیک ۴۰۰ تزریقات و رفت وآمد کلا مستاصل شدم بخدا تازه معلومم نیست ک اهدا کننده تخمک خوبی داشته باشه یا نه

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
سلام  خیلی بیشتر از حالتی که از تخمک خودتون انجام دادین نمیشه. دوستم به اهدا کننده 3.800 داد ا ...

تارا جون واسطه خیلی میگیره....و فقط 3 تا 3.5 به دهنده ی تخمک میده.....

مرضی تو همین گروه 10 میلیون دادهربودفقط برای اولش و هزینه ی 6 ...7 تومنی پانکچرم روز پانکچر باید میداد که خدا خواست خودش طبیعی باردار شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چراگرده نخل نمخوری؟

اینهمه دارو استفاده کردم ب درد نخورده میترسم باز دوباره امتحلن کنم بنظرتون گرده نخل با آدمی تو شرایط من ک ۶ بار تو پانکچرش دوتا جنین بیشتر نداشته میتونه کمک کننده باشه 

دوستتون چجوری اهدا کننده پیدا کرد من ی واسطه پیدا کردم میگه تا مرحله پانکچر باید ۱۲ تومن بدون داروها ...

یعنی هیچ کدوم از مراکز ناباروری اهدا کننده معرفی نمی کنن که این طور حالت دلالی نداشته باشه؟

[QUOTE=115916967]عزیزم تو رو خدا خودت پیدا کن.....من متوجه شدم زیادن اهدا کننده ها راه در امد شده....ماشاله مشهد با ا ...[/QUOTخیلی تو این راه زجر کشیدم اینم آخرین بارمه من خود مشهد نیستم بهمین خاطر سختمه بگردم پیدا کنم 

دوستتون چجوری اهدا کننده پیدا کرد من ی واسطه پیدا کردم میگه تا مرحله پانکچر باید ۱۲ تومن بدون داروها ...

اگر خواستی از رابط بگیری دهنده رو حتما شرط کن چون اینا کیس ها ی توپی دارند بگو اگر زیر بیست تا جنین بشه مثلا فلان مبلغی رو بهت نمیدم....یه نفر 18 تا تخمک داشت رابط گفت دفعه قبل 32 تا بودی وای الان جواب گیرنده رو چی بدم😲

من چند روزی که این رابط ها رو دیدم متوجه شدم کاراشون رو...نامردا چقدر دارو این وسط میدزند و بعد تو بازار ازاد میفروشن...یعنی یه درامد دیگه هم از داروها دارند...

یعنی هیچ کدوم از مراکز ناباروری اهدا کننده معرفی نمی کنن که این طور حالت دلالی نداشته باشه؟

اینا واسطه های خود مرکزن ک اینجوری حساب کردن 

عزیزم رابط ها رو اکثرا خود مراکز معرفی میکنند😨یعنی .........اخر دزدی

اگر خواستی از رابط بگیری دهنده رو حتما شرط کن چون اینا کیس ها ی توپی دارند بگو اگر زیر بیست تا جنین ...

تو مشهد عراقی ها میان ب همین خاطر واسطه ها اصلا براشون مهم نیست و جواب سربالا میدن چون همیشه براشون مشتری هست

منم بخاطر همین میخوام این سری به دکترم پیشنهاد بدم هیسترو بشم چون رحمم بررسی میشه مشکلی باشه مشخص می ...

من هم هیسترو کردم تابستون هم پارسال آزمایشهای ایمنی دادم دیگه نمی دونم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏